Golfen Transport og Stadler Der var enighed om at Tyrkiets første hybrid Lokomotiver

Golfen Transport og stadions turkiyenin første hybrid lokomotiver skulle være enighed om
Golfen Transport og stadions turkiyenin første hybrid lokomotiver skulle være enighed om

Tüpras 'datterselskab inden for jernbanetransport, Körfez Transportation underskrev en aftale med Stadler, den schweiziske jernbanekøretøjsfabrikant, om syv hybridlokomotiver af typen EURODUAL. herunder aftale i otte år vedligeholdelse, Stadler har den ære at være den første samarbejde i Tyrkiets marked. Golftransportlokomotiver vil tage levering i 2021.

Tyrkiets største industrivirksomhed Tupras jernbanen Golf datterselskab af godstransport, den schweiziske producent jernbane køretøj Stadler med EURODUAL typer i syv co'co 'hybrid lokomotiver og 8-års reservedele og underskrevet aftaler til full service pleje. Stadler samarbejde under denne aftale, den første af de lokomotiver er planlagt til at blive leveret i Tyrkiet i 2021. Med dette samarbejde vil Körfez Transport realisere det hittil mest omfattende lokomotivkøb.

Mr. Tufan Başarır, administrerende direktør for Körfez Transportation udtrykte sin glæde ved den aftale, der blev underskrevet med Stadler, en af ​​de mest respekterede aktører i jernbanesektoren; Uz Vi udvider hurtigt vores ressourcer for at øge vores andel af markedet for godstransport med jernbane. Vi har lavet denne aftale med Stadler, betyder et selskab private sektor første jernbane lokomotiv import til Tyrkiet. Inkluderingen af ​​magtfulde EURODUAL lokomotiver i vores flåde vil støtte vores jernbanedrift og hjælpe os med at skille sig stærkt ud i konkurrencen. ”
Den Stadler Valencia General Manager Iñigo Parra, fordelene ved den nye platform, at bemærke vigtigheden af ​​projektet understregede følgende ord: "Vi er stolte af at støtte markedet EURODUAL lokomotiver i Tyrkiet, og vi er taknemmelige for den tillid hos kunderne. Denne aftale styrker vores engagement yderligere i udviklingen af ​​en ny familie af lokomotiver, der giver jernbanevirksomheder mange økonomiske og miljømæssige fordele. ”

Tyrkiets første hybrid lokomotiver

Lokomotiver, der skal bruges i godstransporttjenester ved at kombinere både 25 kV vekselstrøms- og diesel-driftstilstande på høje skråninger, hvor der kræves en stærk trækkraft; Tyrkiet vil også være de første hybrid lokomotiver. 2000 vil blive brugt til at tiltrække brændstofstog op til tons EURODUAL lokomotiver af typen vil også øge driftseffektiviteten for Körfez Transportation. EURODUAL; Med 2,8 MW dieselelektrisk og 6,15 MW elektrisk ledning, kan 6 akslen og det avancerede drevstyresystem levere enestående trækkraft op til 500 kN.

Med aftalen underskrevet med Gulf Transportation har det samlede salgsmængde af den nye generation Co'Co 'lokomotiver udviklet og produceret af Stadler Valencia nået 74 enheder.

Gulf Transport Co, for to år siden begyndte han at TCDD fjerntrafikken fragt jernbanetransport i licensen, i Tyrkiets første private jernbane operatør position.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar