Tyrkisk mærke, der sælger indenlandsk transformator og elektroniske produkter til verden

Tyrkisk brand, der sælger indenlandske transformere og elektroniske produkter til verden
Tyrkisk brand, der sælger indenlandske transformere og elektroniske produkter til verden

Tyrkiet Elektra elektronikindustrien førende mærke af elektronik, transformator og helt produceret til den nationale hovedstad i den gigantiske projekt 6 60 kontinent med lande i at yde høj merværdi elektroniske produkter. Husholdningsprodukter som Istanbul New Airport, Sabiha Gokcen Airport, TCDD's hovedline- og højhastighedstogprojekter, Marmaray og byhospitaler, Elektra Elektronik, produkter i udlandet som kinesiske jernbaner, Guangzhou spildevandsprojekt, Serbian Electricity Administration og russiske jern- og stålfabrikker. skiller sig ud med. I det sidste 3-år oplevede Elektra Elektronik et betydeligt spring ved at levere energikvalitetsløsninger på stationerne inden for rammerne af indenlandske og udenlandske jernbaneprojekter og øgede vækstgennemsnittet til 20 og opnåede 2018-vækst i 25 sammenlignet med året før. Elektra Elektronik, et af de sjældne tyrkiske virksomheder, der kan sælge elektroniske produkter til Kina, har et salgskontor i Kina og Amerika og et firma i Tyskland. Da 2019 erklæres som ”året for gennembrud”, realiserer virksomheden en investering, der vil fordoble kapaciteten på sin eksisterende fabrik i Esenyurt, Istanbul. 40 har gennemført design, konstruktion og produktion af sine produkter gennem intensive FoU-aktiviteter i årevis og har til formål at starte processen med at blive ”Elektra Electronic R & D Center nda i 2020.

Produktionskapacitet, antal ansatte og forholdet eksport i form af førende lav spænding transformer og reaktor sektor i Tyrkiet firma Elektra Elektronik, både på hjemmemarkedet og byggeri i udlandet, jernbanesystemer, elektriske, elektronik, automation, mange forskellige sektorer i avancerede teknologier såsom robotteknologi og marine skiller sig ud med sine produkter. 6 kontinent 60 er beliggende i landet i de gigantiske projekter, der er produceret udelukkende med indenlandsk kapitaltransformator og elektroniske produkter Elektra Electronics; Tyrkiet i Istanbul Nye Lufthavn, Sabiha Gokcen Lufthavn, TCDD omrids og hurtig toget projekter, henleder opmærksomheden med referenceprojekter som Marmaray og byens hospitaler. Elektra Elektronik har salgskontorer i Kina og Amerika og et selskab i Tyskland; Med sin nye generation af produkter er det en vigtig aktør i globale projekter som kinesiske jernbaner, Guangzhou spildevandsprojekt, Serbian Electricity Authority og russiske jern- og stålfabrikker.

Sælger elektroniske produkter, der er produceret udelukkende i hjemlig kapital til Kina
Kina udfører salg af elektroniske produkter sjældent understregede, at de er blandt de tyrkiske selskaber Elektra Elektronik General Manager Emin gave Sakar, også med et certifikat UL giver mulighed for at eksportere til USA inden transformere og reaktorer i Tyrkiet blev understreget at den enkelt virksomhed. Armağan Şakar sagde, at siden 2016 har de oplevet et betydeligt spring i energikvalitetsløsninger på stationerne inden for rammerne af indenlandske og udenlandske jernbaneprojekter og sagde, iyle Med virkningen af ​​disse projekter har vi øget vækstgennemsnittet af vores virksomhed til 3 i det sidste 20 år. I 2018 opnåede vi 25-vækst i procent sammenlignet med året før. ”

Ambitiøs i jernbaneprojekter
Şakar oplyste, at de skiller sig ud med deres produkter, der blev brugt i jernbaneprojekter i Kina, og tilføjede, ”Blandt de indenlandske jernbanereferencesprojekter fra Elektra Elektronik, Konya-Ankara højhastighedstoglinje, IKZ (Irmak-Karabük-Zonguldak), İZMİR Selçuk-Çamlık linje, EKB (Eskişehir-Kütahya-Balıkesir) linje, SAKA (Samsun-Kalın) linje, BAME (Bandırma-Balıkesir-Menemen) linje, BAŞKENT RAY linje (AT) linje, Ankara Northern Sincan linje og Ankara højhastigheds togvedligeholdelsescenter, Thrace (Edirne- Uzunköprü Tekirdağ-Pehlivanköy) stationer og Kayseri-Sivas-Çetinkaya GSM-R linje, ”sagde han.

Forbereder sig på at blive F & U-center ved 2020
Şakar sagde, at de er en erfaren virksomhed inden for elektronikbranchen med 40 år, og erklærede, at de er klar over design, konstruktion og produktion af deres produkter i deres egne lokaler. Şakar erklærede, at de som et resultat af deres stærke F & U-indsats opnåede førsteprodukter og banebrydende produkter inden for transformer-, reaktor- og elektroniske produktsektoren og erklærede, at de havde til formål at starte processen med at blive ”Elektra Electronic R & D Center X in 2020. Şakar erklærede, at de foretrækkes i store og prestigefyldte projekter på grund af det faktum, at de er et velkendt brand både i Tyrkiet og i udlandet såvel som deres tekniske videnkompetence. ”Teknisk set kan vi nemt opfylde specifikationerne i projekterne. Takket være vores internationale kvalitetscertifikater, vores højkvalitetsopfattelse, vores tekniske support før og efter salg og vores korte leveringstider, udskriver indenlandske og globale virksomheder, som vi arbejder med, direkte kravene om at bruge Elektra-mærket som transformer, reaktor og elektronisk produkt i deres fremtrædende projekter. ”

Dobbelt kapacitet på fabrikken
Stakar sagde, at 50 procent af virksomhedens omsætning består af hjemmemarkedet og 50 procent af eksporten, at de erklærede 2019 år som “Year of Leap birlikte med den hurtige stigning i udenlandsk markedsandel og forretningsomfang. I denne sammenhæng erklærede Şakar, at arbejdet med investeringen, der vil fordoble kapaciteten hos fabrikker, der opererer i Istanbul Esenyurt, til at nå 10 tusind kvadratmeter fortsætter hurtigt. Şakar oplyste, at de sigter mod at færdiggøre vækst- og renoveringsarbejdet på fabrikken ved udgangen af ​​året 2019, og at de forestiller sig vækst mellem 2020 og 70 ved at øge eksportraten i 10 til 15.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.