Bayrampaşa Bus Station Parkeringsplads

bayrampasa busstation parkering er så ren som nogensinde
bayrampasa busstation parkering er så ren som nogensinde

I overensstemmelse med afgørelsen truffet af Istanbul Metropolitan Municipality Assembly i det sidste møde før ferien sluttede arbejderne på parkeringspladsen til Bayrampaşa Bus Station, der blev overført til İSPARK. Gamle hytter er blevet fjernet, og nye er blevet udskiftet. Busstationens underparkeringspladser, som ikke blev passeret fra snavs, blev rengjort af İSTAÇ-hold. Sikkerhed i regionen leveres af KÆRLIGHEDEN og polititeamene.

Parkeringsaftalen mellem Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) og International Anatolian and Thrace Busers 'Association blev opsagt på 5 maj 2019. På sin samling i juli, 11, godkendte IMM-forsamlingen overførslen af ​​parkeringsanlægget til det kommunale datterselskab ISPARK. Efter retsprocessen blev overdragelsesprocessen gennemført i august. Under ledelse af IMMs generalsekretær Yavuz Erkut, İSPARK, İSTAÇ, İSTGÜVEN og kommunale polititeam gik til Bayrampaşa 8 juli Martyrs Bus Station og overtog parkeringspladserne. Efter overførslen blev kabinen, der tilhørte Eurasia Terminal Operations, demonteret, og skabene til İSPARK begyndte at blive udskiftet. Kabineplacering er afsluttet fra i dag.

Præsident for Istanbul Metropolitan Kommune Ekrem İmamoğlu besøgte busstationen under inspektionsbesøget.Parkeringspladserne på underetagen på busstationen blev rengjort af İSTAÇ-hold, og nødvendige arrangementer blev truffet. Parkering vil blive betjent af İSPARK og vil være gratis under Eid al-Adha. På den anden side udtrykte et stort antal sociale medier, der når ud til borgerne og sektorrepræsentanter İmamoğlu'na deres tilfredshed med overførslen af ​​parkeringspladsen.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.