Bursa styrker konkurrenceevnen i kropssektoren

bursa styrker sin konkurrenceevne i kropssektoren
bursa styrker sin konkurrenceevne i kropssektoren

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) fortsætter det internationale konkurrenceevneudviklingsprojekt (UR-GE) for kropssektoren, en af ​​de vigtigste grene inden for bilindustrien. Projektet sigter mod at styrke sektorens konkurrenceevne på den globale arena.


UR-GE-projekter udarbejdet af BTSO med støtte fra handelsministeriet øger eksporten af ​​sektorerne og bidrager til branding af virksomhederne. I Tyrkiet fleste UR & U-projekter, virksomhedernes gik blandt BCCI, Commercial Vehicle Krop, overbygning og begyndte Leverandør Sektor I 2018 UR & D Project. Body UR-GE-projektet, der blev godkendt af handelsministeriet tidligere på året, inkluderer 30-virksomheden.

PROJEKTVARIGHED 3 ÅR

Behovsanalysen blev afsluttet først i projektet, der blev designet i overensstemmelse med sektorens krav. Efter behovsanalysen vil der blive arrangeret trænings- og institutionaliseringsaktiviteter for UR-GE medlemsvirksomheder 3, som er projektperioden, vil gennemføre oversøiske forretningsprogrammer på de målmarkeder, der er fastlagt gennem året.

SEKTORBEGRÆNSNINGER

BTSO-bestyrelsesmedlem Muhsin Koçaslan sagde, at de startede UR-GE-projektet efter anmodning fra forretningsrepræsentanter i karosserisektoren, som er en af ​​delsektorerne i bilindustrien. Projektet vil blive gennemført under virksomhedens identitet og industrien med oversøiske salgsfremmende aktiviteter vil blive ført til åbningen til verdensrekorden Koçasl, "BCCI om UR & U-institutioner er en af ​​eksperterne i Tyrkiet. Vores mål er at udnytte eksportpotentialet i vores sektor bedst muligt. Sektoren har en alvorlig efterspørgsel i denne henseende. Vi ved allerede, at der er et vigtigt potentiale inden for karrosseri i Bursa. ”

“Potentiel STORE”

Tyrkiets førende bilindustrien krop i byen Bursa Muhsin bemærkes, at de store virksomheder hosted Koçasl sagde, "Krop, den private sektor, der ønsker håndværk og beherskelse. Bursa har allerede haft en naturlig klynge i kropssektoren siden 1950. Vi sigter mod at styrke dette potentiale. Vi startede UR-GE-projektet for at gøre det muligt for vores virksomheder at bruge deres produktionsevne inden for forskellige felter og for at udvide deres forretningsomfang. Vi har vigtige konkurrenter på den internationale arena. Med en fælles strategi kan vores virksomheder være meget mere konkurrencedygtige på globale markeder. I den kommende periode ønsker vi, at virksomhederne skal få nye kunder ved at gå til de målmarkeder, der kræves af vores sektor

Inden for rammerne af UR-GE-projekter, der udføres af BTSO i samarbejde med handelsministeriet, ydes der støtte såsom uddannelse, rådgivning, oversøiske marketing- og indkøbskomitéer til virksomheder. Inden for projektets omfang ydes støtte til op til 4,5 millioner dollars til medlemsvirksomheder.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer