CHP bad Thompson 'Haydarpasa Railway Station Hotel være færdig?'

spørgsmålet om ersoya haydarpasa
spørgsmålet om ersoya haydarpasa

CHP Istanbul-stedfortræder Gursel Tekin, Haydarpasa jernbanestation om beskyldningerne fra kultur- og turistminister Mehmet Ersoy har bedt om at besvare spørgsmålet.

CHP Istanbul-stedfortræder Gürsel Tekin, ”TCDD'ye Haydarpaşa jernbanestation, ejerskabet af nogle af de faste ejendomme, der blev bragt til dagsordenen for forsamlingen. Tekin, kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy for at besvare spørgsmålet i sit forslag fremsatte følgende udsagn:

'En komplet formørkelse i sindet'
Jeg har lært, at nogle af de fast ejendommer, der ligger i Haydarpaşa jernbanestation, som ejes af TCDD, er blevet overført til kulturministeriet. Som et resultat af denne overførsel 5 Protection Board; 41-50-51-82-103 og 118, den bymæssige historie Haydarpaşa Railway Station og dens omgivelser. Alle vores bekymringer begyndte efter denne beslutning.

Conservation Boards hovedopgave er at beskytte og beskytte et område, som det har erklæret som et beskyttet område, og at bruge det under navnet Ministeriet for Kultur og Turisme til at overføre det offentlige rum som en ressource til hovedstaden. Haydarpaşa bør bruges som hovedbanegården i Istanbul. De omkringliggende områder skal ikke tiltrækkes af kapital og handel, men skal bruges som grønne og sociale rum til direkte brug af de mennesker, som Istanbul har brug for, og til samfundets forventninger. Haydarpaşa Gar Campus hører til offentligheden. Det kan ikke gøres til et instrument for kommerciel aktivitet.

Et hotel?

Gürsel Tekin bad minister Ersoy besvare følgende spørgsmål:

Hvad er grunden til, at Conservation Board, der traf SIT-beslutningen i 1-2006, pludselig opgav denne beslutning i dag?

Området inklusive 2-Haydarpaşa jernbanestation blev åbnet for konstruktion; handel, turisme, indkvarteringsfunktioner?

Vil beslutningen om nedrivning blive truffet for nogle bygninger i 3-Gar-området, og der vil blive givet nye funktioner til disse områder, og vil Haydarpaşa-landene blive solgt? '

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar