Cykelveje i Sakarya er lavet i overensstemmelse med standarderne

cykelstier i sakarya er lavet til standarder
cykelstier i sakarya er lavet til standarder

I de arbejder, der udføres af Sakarya Metropolitan Municipality i hele byen, er den samlede 10 kilometer cykelsti lavet i overensstemmelse med standarderne. I denne sammenhæng blev maleriets værker på ruten 800 meter på Eski Kazımpaşa Street afsluttet.

Samlet 10 kilometer område blev foretaget i overensstemmelse med standarderne under cykelvejbygningsarbejder udført af Metropolitan Municipality Transportation Department. I denne sammenhæng blev maleriets værker på cykelruten 800 meter på Eski Kazımpaşa Street afsluttet, og standarderne for Ministeriet for Miljø og Urbanisering blev afsluttet.

En ny bevidsthed
I erklæringen fra Transportafdelingen, ”Som en storbykommune begyndte maleriets arbejde på cykelveje for at skabe en ny opmærksomhed blevet afsluttet i overensstemmelse med standarderne fra Ministeriet for Miljø og Urbanisering, 800 meter ruten på Eski Kazımpaşa Street. I denne sammenhæng Medeniyet Boulevard, University Street, Ring Road, 2. Street, Yavuz Selim Street og Uluyol Street, 10 kilometer over byens malearbejde blev afsluttet på ruten. Som hovedstadskommune vil vi fortsætte med at udføre de nødvendige anstrengelser for at gøre cykling til et vigtigt transportmiddel igen. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar