Første tyrkiske dampkørsel KARAKURT

Karakurt
Karakurt

Den første tyrkiske damplokomotiv KARAKURT: 4 April 1957, Mr. Adnan MENDERES, der deltog i åbningsceremonien for Cementfabrikken i Eskişehir (Çukurhisar) i Eskişehir (5), hædrede State Railways Traction Workshop i april og besøgte alle fabriksbygningerne. Senere tog han en tur på et af lokomotiverne for miniatogene "Mehmetçik" og "Efe olan, som vil blive drevet i Ankara Youth Park det år for at popularisere offentligheden, toget og jernbanen. Kan du gøre det største af denne lokomotiv, hvis jeg spørger dig? ”

I 1958 arrangeres Eskişehir Draw Frame Workshop til nye og store mål under navnet Eskişehir Railway Factory. Dette mål er at fremstille indenlandsk lokomotiv og har 1961 æresmonumentet for tyrkiske arbejdere og ingeniører på fabrikken. Dette er den første tyrkiske damplokomotiv med 1915 hestekræfter, 97 tons og 70 km / t hastigheder. Karakurt 'Tour.

Svaret til det første tyrkiske damplokomotiv: Karakurt

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar