Edirne Kommune støtter Eurasia Road Project

edirne kommune støtter Eurasia vejprojekt
edirne kommune støtter Eurasia vejprojekt

Lycian Way i Tyrkiet, Evliya Celebi Way og frygisk Road så mange historiske og kulturelle stier forberede Tyrkiet kulturruter Association gennemført, "Eurasia Road" Edirne Kommune deltagere i projektet vil bidrage til at fremme byen samt bidrage til projektet.

konstruktion af kulturelle ruter i Tyrkiet, som er ansvarlig for vedligeholdelsen og fremme af kulturruter Association (CRA), det nordlige Grækenland og Balkan gennem Tyrkiet til Italien forbinder grænsen til tværkulturelle ruter for certificering eurasiske Road til at henvise til Det Europæiske Råd fortsætter med at forberede sig på. Edirne Kommune var også blandt de deltagende institutioner, og projektet startede med åbningsmødet i Istanbul.

Projektet fortsatte med et besøg i Italien med interessenter for at opleve europæisk rutestyring. Programmet startede med en smag af lokalt køkken og byens traditionelle brød i Monte Sant'Angelo og fortsatte med et besøg på slagterens historiske steder. Alle deltagere havde chancen for at gå langs den sydlige del af Via Francigena-kulturvejen samt langs kysten på forskellige dage. Disse ture langs ruten var meget nyttige til at opleve ruten mere tæt. Der var også et effektivt møde med repræsentanter for EAVF på University of Bari, hvor god praksis blev delt.

Bursa Nilufer Kommune var vært for projektet. Civilsamfundsdialogen mellem Tyrkiet og EU (SCD-V) projekt støttet af Grant Program, blev Misia fremsat i to dage. European Via Francigena Association of Municipalities and Associations from Italy, ace Trace Your Eco ”Vandring fra Grækenland, gn Egnatia Road” og “Sultans Road” Stiftelser fra Albania, “Tirana Express” Art and Culture Association fra Albania, Istanbul “Hiking Istanbul” -gruppen, repræsentanter for “Way of Tolerance en Association fra Izmit, samt embedsmænd fra Edirne Kommune og Izmit Kommune deltog i projektet.

Inden for arrangementets omfang havde gæsterne mulighed for at se ruten ved at vandre på Mysia Roads på 9,5 kilometer. Inden for rammerne af begivenheden besøgte deltagerne Misi Village Development and Survival Association, Nilüfer Misi Women's Culture and Solidarity Association og Atlas Village Women's Solidarity Association. Efter trekking besøgte projektpartnerne Udvekslingshuset i nærheden af ​​Görükle, Nilüfer Kommune og Bursa Lausanne Udveksling af kultur og solidaritetsforening.

Projektet Yürüyüş Walking on the Eurasian Road ın er 5 for civilsamfundsdialogprogrammet, som finansieres af Den Europæiske Union, den ordregivende myndighed er den centrale finans- og kontraktenhed og udføres af EU's formandskab for Udenrigsministeriet. Det var et af projekterne, der blev tildelt tilskuddet inden for perioden. Ansøgerforeningen for kulturelle ruter (KRD) kører dette projekt i partnerskab med den europæiske Via Francigena-forening (EAVF) i Italien og foreningen for sporing af miljø i Grækenland (TYE).

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.