Gratis offentlig transport i Kocaeli

kocaelide massetransport i hele ferien gratis
kocaelide massetransport i hele ferien gratis

Offentlig transport i Kocaeli er gratis under Bayram. Kocaeli Metropolitan Municipality under borgerne i Eid al-Adha vil være i stand til at mødes med venner og familie for at tilbyde gratis transporttjeneste. I denne sammenhæng vil borgerne drage fordel af gratis transport fra den første dag af 11 august søndag til slutningen af ​​Eid al-Adha.


TRANSPORT GRATIS
Gratis transport I løbet af Eid al-Adha vil det være gratis for offentlig transport, sporvogn og søtransport.

Disse linjer betales
Transport Park's Line 200 İzmit-Kartal, Line 250 Bus Station-Sabiha Gökçen, Line 250G Gebze Bus Station - Sabiha Gökçen Airport, 250C Cengiz Topel, 800CK Cebeci - Kefken linjer fortsætter med at betjene på en betalt måde.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar