Fuld 57 Timelang Ankara Tehran-togplaner Genstart

ankara teheran tog starter igen
ankara teheran tog starter igen

TCDD Transport og Iran Railways indgår aftale om Trans Asia Express-fly

Turhan Barkan Transport og Infrastruktur "som er et stort bidrag til udviklingen af ​​passagertransport mellem Iran og Tyrkiet Trans-Asien Express, efter en lang pause igen for at begynde flyvninger mellem Ankara og Teheran." Han sagde.

Minister Turhan, Tyrkiet ved at gøre opmærksom på den stigende person- og godstransport med jernbane mellem Iran blev rapporteret mellem Ankara og Teheran i august 14 af transasiatisk jernbane vil blive gensidigt genstarte tid.

Turhan sagde i en erklæring, at samarbejdet med Iran i det venlige og broderlige land fortsætter inden for jernbanetransport, de to lande, som har bidraget til udviklingen af ​​persontransport mellem de to lande, Trans-Asia Toget starter igen efter en lang pause mellem Ankara-Teheran.

Tabriz-Van passagertogfly afbruttes ved 2015-fly, 2018 en gang om ugen i juni, hvor han udtrykte genstart af minister Turhan, ruten blev udvidet til Teheran efter stor efterspørgsel, sagde han.

8 udført i Teheran. Ifølge den beslutning, der blev truffet på det fælles transportmødemøde, sagde Turhan, at Teheran og Ankara i maj havde TCDD Transport Inc. og iranske jernbanetjenestemænd drøftelser mellem iranske embedsmænd, og Turhan sagde, at det blev aftalt at starte de afbrudte trans-asiatiske togflyvninger.

“Rejsetiden mellem Ankara og Teheran vil være omkring 57 timer”

7 fra Teheran Udtrykker, at toget, der afgår fra Ankara, Muş, Elazığ, Malatya, Sivas, Kayseri, i går formiddag efter 22.05-passageren, der afgang til 65 i august aften, sagde Turhan, at toget med kapacitet som 188-passager vil være tilgængeligt fra 14 Han sagde, at han ville tage en en-dags tur mellem Ankara og Teheran.

Med angivelse af, at togene vil være sammensat af 6, der hører til det iranske RAJA-selskab mellem Teheran og Van, og 5 firedoblede vogne, der tilhører TCDD Taşımacılık AŞ mellem Tatvan og Ankara, sagde Turhan, ”Rejser i Van-Tatvan og vice versa vil blive leveret af færger, der drives i Van Lake. Rejsetiden mellem Ankara og Teheran vil være omkring 57 timer. ”

Turhan, med implementeringen af ​​bloktoget med Iran mellem de to lande i dette års 7-måned sammenlignet med samme periode sidste år, blev 40 tusind tons mere gods transporteret, tilføjede han.

Iran og januar, den passende told for første gang, at bloktogansøgningen blev lanceret Turhan, i år i januar-juli-periode, sammenlignet med den samme periode sidste år mellem landene 40 tusind tons mere gods transporteret, sagde han.

Turhan udtrykt, at formålet med den nævnte mængde årlige 90 tusinde tons for at nå endnu videre, at de havde til hensigt at fjerne de 500 millioner tons inden for et år af Tyrkiet og Iran jernbanetransport omkring 1 tusinde tons.

Som understreger, at den stigende fragt- og passagertransport mellem Iran og Tyrkiet Turhan, at de var meget tilfredse, bemærkes, at det er vigtigt i forhold til transport og handel i begge lande, udvikling af nye transportkorridor.

Minister Turhan, Tyrkiet for Irans "porten til Europa" og påpegede, at det blev brugt følgende udsagn:

"Centralasien er en gateway til Asien, især til Iran i Tyrkiet. Vores land bliver en vigtig international jernbanekorridor mellem Asien og Europa og Mellemøsten. Med jernbanelinjen Marmaray, Baku-Tbilisi-Kars er den mest fordelagtige jernbanekorridor etableret med mange lande, især med Georgien, Aserbajdsjan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan, Rusland, og vores jernbaneforbindelse med Iran styrkes. Her er bæredygtighed meget vigtig inden for godstransport og passagerer, og vi opnår dette. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.