Izmir-folk foran Trojan-hesten lover Kaz-bjergene at kæmpe for

izmirliler lover at kæmpe for gåsebjergene i sin trojanske hest
izmirliler lover at kæmpe for gåsebjergene i sin trojanske hest

Izmir-borgmester Tunç Soyer, der støttede i Vigil of Conscience “mod massakren i Kaz-bjergene, sagde: ız Vi vil opfordre advokatforeningerne i alle store byer til at bidrage til kampen.”

Izmir borgmester Tunç Soyer gik til Çanakkale, som var på dagsordenen på grund af guldudforskningsaktiviteter. Tunç Soyer, der mødtes med borgerne i regionen for at støtte ”vand og samvittighed Vigil X-aktionen, der blev indledt mod guldgruven og fortsatte i 16 dage, undersøgte den nuværende situation på minedepladsen. Borgmester Tunç Soyer, der blev hilst velkommen af ​​Çanakkale borgmester Ülgür Gökhan, modtog information om ødelæggelsen i regionen og sagde: ti Jeg kan ikke tænke på et menneskebarn, der ikke vil klage efter at have set dette sted. Fik et rigtig tungt bord. Vi er nødt til at forsvare retfærdigheden og naturens ret inden for lovområdet såvel som kampen på marken. Som borgmestre i storbykommuner bør vi forsøge at mobilisere alle advokatforeninger. I løbet af ugen mødes jeg med advokatsamfundene og inviterer dem til at forsvare loven mere kraftigt. Vi kan ikke stå ved denne store ødelæggelse. Dette er noget, der vedrører hele menneskeheden ud over enhver form for politik. ”

tunc soyerden opfordrer til gåsebjerg
tunc soyerden opfordrer til gåsebjerg

Du er aldrig alene
Tunç Soyer, borgmester for İzmir Metropolitan Municipality, sagde, at de ved slutningen af ​​hele processen ville gøre minearealet til en grøn stat igen og sagde: ”Du er aldrig alene. Så længe vi har råd til det, vil vi kæmpe mod løgnen, talana. Mit hjerte, min sjæl vil støtte dig fuldt ud. ” Borgmestere Soyer og Ulgur Gokhan støttede kampen mod planterne, de plantede på minearealet.

Vores stemme når Canada
Borgmester Soyer, der mødtes med naturaktivisterne i beslaglæggelsesområdet efter undersøgelsen i minefeltet, sagde: I dag er der en stor ånd af modstand mod dette angreb. Det er en magt, der bringer folk ud over alle slags politiske forskelle.

Jeg lykønsker alle, der er en del af dette, og støtter vores præsident og Ülgür. Vi er nødt til at vokse denne modstand og styrke den lovligt. Vi ved, at vi har ret, men vi vil gøre vores stemmer stærke. Denne stemme når Canada, de skibe, der fodrer dem. Sammen vil vi være stærkere ..

Borgmester Tunç Soyer chattede med miljøaktivister i lejren og drak te. Çanakkale-borgmester Ülgür Gökhan informerede borgmester Soyer om alle mineaktiviteter i Çanakkale.

Mødte med gruppen fra Izmir
İzmir-borgmester Tunç Soyer og Çanakkale-borgmester Ülgür Gökhan mødtes med borgmestrene, der kom fra İzmir for at støtte handlingen i centrum af Çanakkale. CHP Izmir Provinsformand Deniz Yucel og gruppen af ​​medlemmer af trojanhestens ungdomsgrene foran gruppen lovede at kæmpe for Kaz-bjergene.

tunc soyerden opfordrer til gåsebjerg
tunc soyerden opfordrer til gåsebjerg

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.