Konya og Kayseri Business World undersøgte BTSOs brandprojekter

konya og kayseri forretningsverden undersøgte btson brand projekter
konya og kayseri forretningsverden undersøgte btson brand projekter

Bursa handelskammer og Industri (BCCI) måtte dosab't liv eksempler, hvor projekter for erhvervslivet fortsat være en model for Tyrkiet. Forretningsrepræsentanter fra Kayseri og Konya kom til Bursa og undersøgte megaprojekter på stedet.

BTSO afbryder ikke sine højteknologiske, F & U- og erhvervsuddannelsesprojekter og inspirerer fortsat mange institutioner og organisationer. Delegationerne fra Kayseri Handelskammer, Kayseri Industrikammer og Konya Handelskammer besøgte DTSAB-campus på BTSO og gjorde fremskridt i projekterne. Kayseri handelskammer, næstformand Hasan Köksal, Kayseri erhvervsrådets bestyrelsesmedlem Mehmet Sarıalp, Konya handelskammer, bestyrelsesmedlemmer Fahrettin Özkul og Fahrettin Doğrul med delegationen ledsaget af BTSO næstformand Cüneyt Şener og BTSO bestyrelsesmedlem Muhsin Koçaslan.

“VI VIL FORTSÆTTE AT producere projekter til vores forretningsmæssige verden”

BCCI næstformand Cuneyt Sen, Bursa handelskammer og Industri som en produktion base i Bursa, Tyrkiet avancerede teknologi, forskning og udvikling og produktion af projekter for ledere sagde, at de har en by i erhvervsuddannelse. "Hvis Bursa Tyrkiet Grow Grow" med visioner til realiseringen Bursa stærkere end nogensinde xnumx'y nylig bemærkede, at gennemførelsen af ​​projektet, Sener "i alle områder af Bursa giver adgang til mere magtfuld position. I tråd med kravene fra vores forretningsverden ønsker vi, at projekterne af høj mærke kvalitet skal blive mere udbredt i vores land. På dette tidspunkt er vi klar til at yde vores bedste støtte til realiseringen af ​​de projekter, vi har realiseret for at yde et højt bidrag til den kvalificerede udvikling af vores land i forskellige byer. Som BTSO vil vi fortsætte med at producere projekter til vores forretningsverden uden at bremse.

BİR ET TRIN PÅ MÅLET FOR DOMESTIKISERING ”

Business vil fortsætte med at øge efterspørgslen af ​​projekter, de producerer til verden, understreger BCCI Bestyrelsesmedlem Muhsin kvalificeret til at udvikle projekter, som de skulle betjene Koçasl bemærkede også, at de forsøgte at sprede sig til Tyrkiet. Koçaslan sagde, at det ville være fordelagtigt for de forskellige institutioner og organisationer at drage fordel af BTSOs interesse i de projekter, der blev bragt til live i DOSAB, og at tage dem som en model og sagde: ”Som BTSO arbejder vi for at støtte den kvalificerede udvikling af vores land og erhvervsliv med de projekter, vi har implementeret i DOSAB. Det er en forbedring, som vores land vil drage fordel af på mange områder ved at vise interesse for vores projekter, der inkluderer de første på mange områder fra F & U og innovation, erhvervsuddannelse og certificering, energieffektivitet til industrien 4.0. ”

Efter møderne deltog delegationerne i BTSOs værditilvækstprojekter, erhvervsmæssig kvalifikationstestning og certificeringscenter (MESYEB), Bursa Technology Coordination and R & D Center (BUTEKOM), BTSO Education Foundation (BUTGEM), Kompetence og Digital Transformation Center - Bursa Model Factory (BMF). , Energieffektivitetscenter (EVM) og Culinary Academy-projekter i detaljer ved at modtage detaljerede oplysninger fra institutionens myndigheder.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.