Ny trafikcirkulationsplan for East Barracks Market Area

Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området
Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området

Kocaeli Metropolitan Municipality Afdeling for transport og trafikstyring Izmit East Barracks Market Area og de omkringliggende gader forberedt til projektet for trafikcirkulationsplan er afsluttet og implementeret. Nu kommer Izmit East Barracks ind i markedsområdet fra den ene side og fra den ene side.

Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området
Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området

NY TRAFIKCIRKULATIONSPLAN FOR MARKEDET
En ny trafikcirkulationsplan blev udarbejdet til Izmit East Barracks Market Area torsdag og lørdag. Projektet med trafikcirkulation, der blev udarbejdet med hensyn til de omkringliggende gader, blev afsluttet efter markproduktionerne.

Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området
Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området

TILGANG NU EN VEJ
Inden for rammerne af den nye trafikcirkulationsplan Şehit Rafet Karacan Avenue og Bağdat Avenue, driverne af køretøjet på Köse Street og vil fungere som en envejsindgang til den nederste parkeringsplads, kan den nederste parkeringsplads ikke finde et sted ved at dreje til venstre fra parkeringspladsen og få adgang til den øverste parkeringsplads gennem Bosnien Street. Drivere fra retning Kandira Sapağı - Erkan Street har adgang til den øverste parkeringsplads ved hjælp af Bosnia Street.

Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området
Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området

ENKEL EXIT-TRANSPORT TIL 3-REGION
Køretøjschauffører, der afgår fra den øverste parkeringsplads, kan dreje til venstre ved det nye kryds ved krydset mellem Bosnien og Bugra Street og nå byens centrum og Mehmet Ali Pasha-distriktet ved hjælp af Bugra Street, som er organiseret som en måde. Køretøjschauffører, der forlader den øverste parkeringsplads, vil kunne dreje til højre ved det nye kryds ved krydset mellem Bosna og Buğra Street og nå Kandira-afkørslen og D-100-motorvejen ved hjælp af Bosnia Street.

Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området
Ny trafikcirkulationsplan specifik for East Barracks Market-området

FLERE FLUIDTRAFIK
Ud over de fysiske arrangementer og retninger på parkeringspladsen, der er foretaget af afdelingen for transport og trafikstyring, sigter inspektioner foretaget af politidepartementets hold til at give en jævnere trafikstrøm.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.