Tæt på 40 af Rize Artvin lufthavnsprojekt afsluttet

rize Artvin lufthavnsprojekt er afsluttet
rize Artvin lufthavnsprojekt er afsluttet

Minister Turhan, AK-partiets næstformand Hayati Yazici, Rize-guvernør Kemal Ceber, AK-partiets Rize-deputerede Osman Askin Bak og Muhammet Avci, Rize-Artvin lufthavn, myndighederne modtog information ved at undersøge konstruktionen.

Turhan, pressen efter undersøgelse i en erklæring til journalister, historiske og Rize, et hjørne af paradis af den kulturelle struktur, kun én af verdens førende projekt er ikke Tyrkiets Rize og Artvin sagde, at de forsøgte at bygge lufthavnen.

Turhan sagde, at befolkningen i regionen har ventet i årevis på opførelsen af ​​lufthavnen.

Turhan, Rises søn Recep Tayyip Erdogan, begyndte at rekonstruere landets politiske scene ved at understrege, ”Denne lufthavn er en del af projektet til genopbygning af landet. Vi har afsluttet en omfattende undersøgelse og gennemførlighed og har således startet opførelsen af ​​Rize-Artvin lufthavn på dette tidspunkt. Rize-Artvin lufthavn var den anden lufthavn, der blev bygget på havet ved at fylde landet efter Ordu-Giresun lufthavn, som er den første lufthavn i Europa. ”

Påpeger, at 85,5 millioner tons fyldningsareal vil blive bygget i lufthavnen, sagde Turhan: kadar Indtil videre har vi afsluttet 242 millioner tons stenfyld ved at fremstille 120 tusind tons sten pr. Dag med 32 tunge maskine. 11 millioner tons heraf bruges til konstruktionen af ​​bølgebryderiet, som vi kalder kategorisk sten. 64 procent af stenfyldning bølgebryderen, som er den vigtigste del af vores lufthavn, er afsluttet. I betragtning af hele opførelsen af ​​lufthavnsinfrastrukturfaciliteterne har vi afsluttet tæt på 40 af projektet. ”

Minister Turhan sagde, at 7-beholder 653-betonblokke blev fremstillet til konstruktion, og at deres 5-beholder 136 blev anbragt i bølgebryden. “ Vigtigere er det, at vi starter byggeriet af landingsbanen, forklædet og taxaen i november i år. Vi vil også færdiggøre overbygningsfaciliteterne samtidig med infrastrukturen. Da vi lægger stor vægt på dette projekt på grund af dets bidrag til regionen, arbejder vi 19 timer på 250-dagen, fordi denne lufthavn vil yde et vigtigt bidrag til udviklingen af ​​Rize og Artvins centrum og distrikter med turistpotentiale. Den østlige del af Sortehavet vil bidrage til at øge handelsforbindelserne med nabolandene. Det vil også påvirke den uafbrudte udbydelse af lufttransport i det østlige Sortehavsområde. ”

Acak En af de største lufthavne i regionen ”

Turhan sagde, at lufthavnens landingsbanelængde blev bygget som 3 tusind meter og bredden blev bygget som 45 meter, og at den ville være forbundet til forklædet via en 265 meter lang 24 meter bred taxa.

Turhan påpegede, at lufthavnen, der vil betjene 3 millioner passagerer årligt, vil være en af ​​de største lufthavne i regionen med et lukket område på cirka 30 tusind kvadratmeter og sagde, nedeniyle På grund af denne betydning har vi øget vores mål og øget vores indsats, selvom vi siger, at vi vil åbne dette gigantiske projekt i 2022. Jeg håber, at vi har opdateret vores arbejdsplan for at åbne dette projekt i oktober næste år. ”

Turhan understregede, at de gør for nationen på trods af de mennesker, der hindrer lufthavnen og forsøger at devaluere projekterne.

”Istanbul lufthavn er et klart eksempel på dette. Som du ved, en af ​​de største lufthavne i verden, bragte vi den til vores land sidste år uden at efterlade en eneste krone fra statsbudgettet. Istanbul Lufthavn har ikke kun skabt en ekstra servicekapacitet for vores land. Regionen har allerede tilføjet værdien til vores land som et luftfartscenter ved at fungere som en hub-distributør-transfer-hub (hub) lufthavn. økonomisk og social merværdi til Tyrkiet, men står foran hvert projekt at devaluere dette projekt, og nu er de gør deres bedste. 'Ikke sikkert, placering ikke god.' De prøver at indsætte klistermærkerne. Istanbul Lufthavn er et af de få projekter i verden med sit driftsområde og flyvesikkerhed. Uanset hvad de gør, vil de ikke kunne ændre denne kendsgerning. Istanbul lufthavn vil fortsat tilføje værdi til Istanbul og dette land. ”

Minister Turhan, lufthavn, motorvej, jernbane, mens han gør det bedste for nationen og peger på, "Denne lufthavn vil også kritisere, når vi åbner tjenesten, men vores nation ved sandheden og gør det nødvendige." Sagde han.

Påmindelse om, at de åbnede hovedvejen Istanbul-Izmir, som er et af de største projekter for præsident Recep Tayyip Erdoğan i sidste uge, sagde Turhan:

”Igen gjorde vi en investering på 11 milliarder dollars uden at efterlade en lire fra statsbudgettet. I et par dage har der været kritik af vejafgiften på dette projekt. Jeg trak min opmærksomhed, 'Hvis du går ad vejen så meget lira, hvis du går med fly.' de siger. Vi gør vores nation til at levere tjenester, der vil gøre livet lettere og øge velfærd. Vores nation ved sandheden og giver svaret. Både lufthavnen i Istanbul og brugerne af den vej, vi har åbnet, er det største svar på denne kritik. I den del, hvor vi åbnede Bursa-Izmir-motorvejen på Istanbul-Izmir-motorvejen, mødte vi en trafik på 100 i den anden del af kapaciteten og 50 i den sidste del af den kapacitet, vi bestemte i de første dage. ”

Minister Turhan, nationen har ingen andre forventninger, tilfredshed, politik, og ministeriet sagde, at de gør for dette, verdens største projekter ved fortsat at tjene offentligheden, sagde han.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.