Ingen pas til støjforurening i Sanliurfa

sanliurfada ingen støjforurening
sanliurfada ingen støjforurening

Sanliurfa Metropolitan Municipality, byens centrum i revisioner af offentlige busser, der forårsagede støjforurening ved at opsamle lufthorn, blev ødelagt.

Sanliurfa Metropolitan Municipality Police Department af hold, der var forbundet med de offentlige busser, blev beslaglagt med lufthornsrevisioner. Særlig offentlig busforordning 14. Selvom det er forbudt at opbevares på grund af forurening forårsaget af forurening af stoffet i byen, mobiliserede nogle køretøjer, der deltager i offentlig transport i nærvær af lufthorn, trafikpolititeam. Under de inspektioner, der blev foretaget med sikkerhedsstyrkerne, blev der udført praksis på forskellige steder i byen. Kontrol med offentlige busser i kontrol med trafikpolititeam så lufthornene demonteres.

Offentlige buschauffører, der beskæftiger sig med alle andre offentlige transportkøretøjer, der advarer hold i retning af lufthorn, greb ødelæggelsen af ​​de realiserede horn. Registrerede lufthorn blev opløst med rulleværktøj og kastet i papirkurven.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar