Büyükakın til Yahya Captives Tram Beskrivelse

sporvognsbeskrivelse til kaptajnerne
sporvognsbeskrivelse til kaptajnerne

Union of Municipalities of Marmara og Kocaeli Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, Izmit Yahya Captain Top Management Formand Ahmet Yavuz og Yuvam Top Management Formand Adem Elbas samt ledelsen af ​​East Marmara Told- og udenrigshandel Regional Manager Mehmet Ali Arslan og den foregående periode var AK Party Izmit District formand Hasan Ayaz vært på sit kontor. Borgmester Büyükakın foretog evalueringer af de spørgsmål, der tæt vedrører byen og landet med hans gæster og understregede den værdi, som jernbanesystemer vil tilføre byens udvikling. Borgmester Büyükakın afgav en redegørelse om tramprojektet, der skulle til Alikahya-regionen i TV Agenda Special Program på 41 og nævnte vigtige spørgsmål i mange spørgsmål.

”50 TUSENT PASSAGERE VIL GÅ ÖN
Büyük Udvidelsesarbejderne til Akçaray-sporvognslinjen i Izmit Center fortsætter, ”sagde borgmester Büyükakın, der underrettede Yuvam og Yahya Kaptans øverste ledelse. Vi har en linje, der strækker sig fra Mehmet Ali Pasha-regionen, som er en anden linje, til byhospitalet. Det forudses, at 50 tusind passagerer til byhospitalet vil gå dagligt. En anden linje vil være mod Kocaeli Stadium i Alikahya, hvor vi forventer en seriøs rejse. Det nye retsbygning kommer også fra EDOK-kommandoen. Hvis retsbygningen flyttes der, vil der være en alvorlig trafik

“Som et resultat er der ingen klar linje”
"Alikahya-regionen, Kocaeli Stadium og retsbygning på grund af sporvognslinjen skal gå til dette område," sagde borgmester Assoc. Dr. Tahir Büyükakın sagde, Yah De alternative ruteundersøgelser pågår, om denne linje vil gå ned fra kaptajnen på Yahya og gå op på Sembol Shopping Center fra fabriksområdet eller gå til Alikahya-området fra bagsiden af ​​terminalen. Der er ingen sidste linje. Hvis symbolet går ved indkøbscenteret, er der et træplantageområde. Vi har borgere i dette område, der er bekymrede for at skære nogle træer i det område. Der er ingen mulighed for at lave et projekt uden at tale med vores borgere i den region eller passere et andet sted uden at tale med vores folk i den region. Men der er i øjeblikket intet afsluttet eller besluttet projekt at diskutere. Der er sort blyantværker, hvis han kan passere, der ikke er et konkret implementeringsprojekt. Det ville være unødvendigt at starte en diskussion, før de sker ..

ALT KUN ALTERNATIV ROUTEARBEJDE VAR
Borgmester Büyükakın fortsatte sine ord som følger: ”Må vores borgere i Yahya kaptajnregion være komfortable. Der er ikke noget afsluttet projekt, ingen investeringsbeslutning er truffet. Hvis der er en mere konkret situation for ham at gennemgå, vil de sidde og tale med dem. Men vi har ikke et projekt der. Vi har ikke taget nogen investeringsbeslutning. Der er kun alternative rutestudier. Der er en alternativ rute for at nå Alikahya, retsbygningen og Kocaeli Stadium fra bagsiden af ​​terminalen. Imidlertid blev ruten for vores linje til byhospitalet klar, og implementeringsprojekter gennemføres. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.