Tandem paragliding piloter dokumenteret

tandem-bakke-piloter dokumenteret
tandem-bakke-piloter dokumenteret

Fethiye Chamber of Commerce and Industry, tandem paragliding pilot for at øge erhvervets kvalifikationer og erhvervet fortsætter med at udføre arbejde for certificering af faglige kompetencer Institution standarder.


Fethiye Chamber of Commerce and Industry, Babadas livsgrundlag og har en vigtig plads i økonomien i regionen, mens tandskibsfaldsaktiviteter udfører intensivt arbejde. Som et resultat af undersøgelserne; Den nødvendige viden og færdigheder for en vellykket udførelse af erhvervet blev bestemt af National Occupational Standard og trådte i kraft i den officielle Gazette den november 29. Derefter Fethiye Chamber of Commerce and Industry, Ministry of Youth and Sports, Turkish Aeronautical Association og Air Sports Federation af FMC Working Group; Den nationale kvalifikation, der dækker måle- og evalueringsprocesser, der vil bestemme viden, færdigheder og kompetencer hos tandem paragliding-piloter, blev udarbejdet og godkendt af bestyrelsen for den erhvervsmæssige kvalifikationsmyndighed dateret 2017 juli 17.

KOMMER TIL Etablering af eksamens- og certificeringscenter

Efter afslutningen af ​​nationale standarder og kvalifikationer har Fethiye handelskammer og erhvervskammer 'Erhvervskvalifikationseksamen og -certificeringscenter' fremskyndet indsatsen for at etablere. 7-8-9 På møderne, der afholdtes den august 2019, formand for FTSO Osman Çıralı, generalsekretær Ezgi Kullukçu, ekspert Büşra Eren, Babadağ flyvekontroludvalgsformand Birkan Paçalı, flykontrolchef Aykut Boğa, FTSO Chamber Hakan Ertuğ Fethiye Power Union Tourism Promotions and Trade Limited Company, der repræsenterer Serdar Sener, deltog.

Undersøgelser; Fethiye Power Union Tourism Promotion and Trade Limited Company, som er et datterselskab af FTSO, bør godkendes af den erhvervsmæssige kvalificeringsmyndighed som det erhvervsmæssige kvalifikationstestnings- og certificeringscenter og erhvervet som tandem paragliding-pilotering i begge Fethiye; beskæftiget med almindelig og Tyrkiet, og antallet af piloter på over xnumx'y, herunder udbytte af rammebetingelserne definerede standarder test og certificering af tjenesteydelser.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar