TCDD Railway Routes og YHT Lines Map 2020

højhastighedstog linjer kort 1
højhastighedstog linjer kort 1

TCDD Railway Rute og højhastighedstog (YHT) linje 2020 Kort Opdateret: Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), det regionale direktorat af tyrkiske statsbaner og jernbanelinjer 2020-date kort, der viser Border rayhaber.com'i. Det er muligt at få mere detaljeret information om YHT Lines Map ved hjælp af Google Maps.


Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD), det aktuelle kort for at dele dem med jer. Kortene er udarbejdet af TCDD og viser de nuværende jernbaneruter i året 2019. For dem, der ønsker at få information om jernbaner og vejruter, deler vi disse kort med dig. Når TCDD offentliggør kort, der viser de nye jernbanelinjer, vil vi dele dem med dig på vores hjemmeside.

Tyrkisk statsbaner MAP

Klik på kortet for en højere opløsning.

TCDD REGIONAL DIRECTORS MAP

TCDD Istanbul 1. Område, Ankara 2. Region, Izmir 3. Region, Sivas 4. Region, Malatya 5. Region, Adana 6. Region og Afyonkarahisar 7. Regionale direktorater, herunder 7 regionale direktorat, har en provinsstruktur og tjener sammen med YHT-regionen i Ankara.

I alt består 8 af sektioner, og det følgende kort viser de regioner, som regionerne er ansvarlige for:

Klik på kortet for en højere opløsning.

TYRKIET højhastighedstog (YHT) LINE KORT

Tyrkiets første i Ankara 2009 - 245 hans hastighed toget linje mellem Eskisehir LKM, i dag (Februar - Pr 2019) blev inkluderet i Konya og Istanbul og krydsede linjen længde xnumxkm'y i alt. Tyrkiets højhastighedsforbindelser jernbanelinjer, opførelse af højhastighedstog linjer og buslinjer, der transportere passagerer forbindelser, vi deler med dig på kortet.


Klik på kortet for en højere opløsning.

Ankara Istanbul højhastigheds togrute kort: 9 stop på Ankara Istanbul High Speed ​​Train line er blevet bestemt som Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze og Pendik. Ankara-Istanbul højhastighedstoglinjen integreres i Marmaray med forstadsbanen i Pendik. Der vil være kontinuerlig transport fra Europa til Asien.

Ankara İstanbul YHT Teknisk information

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project, uafhængigt af den eksisterende linje 533 km lang 250 inkluderer konstruktion af en ny dobbeltspor højhastighedsbane, alt elektrisk og signaleret, for hastighed på km / t.

Når projektet er afsluttet, reduceres Ankara-Istanbul til tre timer. Det sigter mod at øge andelen af ​​jernbane i persontransport på denne rute fra 10 til 78 procent. Ankara Istanbul High Speed ​​Line vil blive integreret med Marmaray for at give uafbrudt transport fra Europa til Asien. Med dette projekt, der forbinder de to største byer i vores land, vil sociale, økonomiske og kulturelle udvekslinger mellem byer stige, og vores land, som er i færd med at blive medlem af Den Europæiske Union, vil være klar med sin transportinfrastruktur.

Ankara İstanbul YHT-projektinformation

Projektet 8 består af separate dele;

  1. Ankara Sincan: 24 km
  2. Ankara High Speed ​​Train Station
  3. Sincan Esenkent: 15 km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 km

Ankara Istanbul højhastighedslinje Eskişehir - Sakarya-ruten

  • Vezirhan Köseköy: 104 km
  • Köseköy Gebze: 56 km
  • Gebze Haydarpasa: 44 km

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project afsluttes i to faser. Den første fase af projektet, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, blev taget i brug i 2009. Opførelsen af ​​Eskişehir Istanbul-linjen, projektets anden fase, fortsætter. Stiftelsen af ​​Köseköy Gebze Stage blev lagt på 28.03.2012.

Linjerne Sincan Esenkent og Esenkent-Eskişehir blev bestilt.


1 Kommentar

Yorumlar