Transportminister Turhans Feast of Sacredice Message

turhanin-festmeddelelse
turhanin-festmeddelelse

Vi er ved at indse en mere national helligdag, hvor harme, der skaber fred, harme kommer til ophør og folk kommer til deres kære. Ved denne lejlighed lykønsker jeg Mubarak Eid al-Adha med mine inderlige ønsker og ønsker, at det skal være et middel til fred, fred og velstand for vores land, vores nation, den islamiske verden og hele menneskeheden.

Kære Citizens,
Lad os ikke glemme, at denne fest er en lejlighed og en mulighed for at dække alle vores sår. Fordi helligdage er en mulighed for at konsolidere vores broderskab, enhed og solidaritet. Ferier, kærlighed, medfølelse, loyalitet, medfølelse, solidaritet nåede højdepunktet.

I disse ekstraordinære dage, hvor familiebånd bliver stærkere, håber jeg imidlertid, at denne smukke ferie munter vores hjerter, og at ildstedene ikke går ud med de fejl, der skal gøres på vejen. At være mere forsigtig og mere følsom, mens du overholder trafikreglerne under rejsen; søvnløs og træt, især i form af bilkørsel.

Med disse følelser vil jeg gerne lykønske vores hellige nation med Helligdagsfesten og ønske borgmesteren i Allah, den Almægtige, at bringe os til mange fester i enhed og solidaritet og tilbyde min kærlighed og respekt ılar

M.Cahit Turhan
Minister for Transport og Infrastruktur

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.