Transport Heralds fra præsident Soyer

transportnyheder fra præsidentens soyer
transportnyheder fra præsidentens soyer

Izmirians forme Izmirs fremtid sammen. Den tredje af "Izmir-møderne", der blev initieret af Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, blev afholdt under titlen "Transport og offentlig transport". Hundredvis af deltagere udtrykte deres tanker om transport og opregnede deres forslag under det tre og en halv times møde. Borgmester i Metropolitan Kommune Soyer sagde, at demokrati ikke går til stemmesedlen hvert femte år, ”Det er meget vigtigt at regere en by med sund fornuft og træffe beslutninger om byen sammen. Jeg håber, at vores møder er en inspiration for hele Tyrkiet, er et godt eksempel, ”sagde han.


Den tredje af "Izmir-møderne", der blev initieret af borgmester Soyer for at forme Izmirs fremtid med en deltagende forståelse og for at styre byen i solidaritet og enhed blev afholdt i Kültürpark İsmet İnönü Cultural Center under titlen "Transport og offentlig transport". Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, der anvendte borgernes synspunkter om "fremtiden for Kültürpark" i det første af møderne og om "landbrug og adgang til sund mad" i det andet, lyttede til et stort antal Izmir-beboere i mødet arrangeret med temaet transport denne gang; tog noter og besvarede spørgsmål. På mødet blev Soyer ledsaget af bureaukrater, der arbejder i transportrelaterede enheder i Izmir Metropolitan Municipality.

Vi producerer sammen
Borgmesteren holdt åbningstalen for mødet Tunç Soyer, direktøren for byen med fælles visdom, beslutningerne i forbindelse med byerne understregede vigtigheden af ​​at gøre sammen, "Izmir vi begyndte at datere med navnet på mødet for at blive inspireret til Tyrkiet, få prøver. Demokrati betyder ikke at gå til valglokalerne hvert femte år. For at skabe en bybevidsthed bør vi tænke på byen og producere ideer sammen. Disse møder tjener til at åbne kanaler for dette. Der er møder, der gør det muligt for borgerne at bidrage til de mekanismer, der udfører implementering vedrørende byen. Vi gjorde om Kültürpark og landbrug, og vi fik meget velmenende evalueringer hver gang. ”Der har været meget frugtbare møder”. Mødet, der blev sendt direkte på sociale medier, nåede straks hundrede tusind brugere.

5 brændte tusind hektar område
I sin tale nævnte præsident Soyer også skovbrande i Izmir og sagde, at det brændende område ikke er 500 ha, men at 5 er over tusind hektar ifølge de seneste fund. Beskrivelsen af ​​skovbrande som en af ​​de største brande i İzmir's historie, İzmir borgmester i İzmir Metropolitan Kommune fremsatte følgende ord i sin evaluering vedrørende den kampagne, der blev indledt med at sige, at acak İzmir vil blive født fra asken. ”Izmir mistede hendes lunger. Nu har The Aegean Forest Foundation lanceret en donationskampagne. Men det er ikke kun at plante frøplanter. Fra den slags træ, der skal plantes, skal det tages på mange områder, fra dets beskyttelse til borgernes bevidsthed om dets ejerskab og uddannelse. Fortæl os dine ideer. Meget vigtigt råd kom. Det spændende er; Befolkningen i Izmir har ekstraordinær følsomhed. ”

Izmir 30 mødes til skove i august
Borgmester Soyer sagde, at det næste Izmir-møde vil blive holdt for at beslutte fremtiden for de brændende skove. ”30 I august besluttede vi at afholde et brandmøde i det brændende område. Vi ønsker, at vores borgere, der ønsker at udtrykke deres mening mundtligt ud over de skriftlige meddelelser, der er sendt til os, skal udtrykke sig. Derefter besluttede vi som Izmir Metropolitan Council at indkalde til på en ekstraordinær måde. Vi beslutter de forslag og ideer, vi modnes derfra og fører dem til guvernørens kontor. Vi vil overveje udtalelser fra alle befolkningen i Izmir i rådet for Izmir Metropolitan Municipality, som er det største beslutningsorgan. Vi vil tage beslutninger om Izmir's fremtid. Vi ser frem til 30 august. Vi vil tage de beslutninger, der vil påvirke Izmir's fremtid sammen på det torv. ”

Gode ​​nyheder
Når han talte om forslagene til løsningen af ​​trafikproblemet i centrum af byen, sagde Soyer, at trafikken vil blive taget under jorden foran Alsancak Station, og dermed vil trafikbelastningen blive overvundet. Præsident Soyer sagde, at de arbejder på at popularisere brugen af ​​cykler i byen, ”Antallet af køretøjer med apparater var 60 efter anmodning om at øge antallet af offentlige transportbiler med cykelapparater. 236 nyindkøbte. Der vil være 296 apparater. Ordene fra “Izmirians, der bruger foldbare cykler, vil være i stand til at tage busser fra den 26. august” skabte stor glæde i hallen. Derudover blev Soyers forklaring om, at alle overførselscentre placeres på toiletter, kort vil blive installeret ved alle stoppesteder, hvor borgerne kan se stoppestederne, hvor busserne passerer, og systemer, der kan følge ventelinjen ankommer på få minutter, blev mødt med bifald i hallen. Med henvisning til kravene fra Izmir Institute of Technology-studerende om transportproblemer sagde borgmester Soyer, ”Vær sikker. I den nye uddannelsesperiode har du ingen transportproblemer. Der er overraskelser, vi har forberedt for studerende på transport. Vi deler det med dig i de kommende dage ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer