Tunç Soyer fejret med İZBETON og İZELMAN-arbejdere

tun soyer izbeton og izelman arbejder fest
tun soyer izbeton og izelman arbejder fest

İzmir Metropolitan Mayor Tunç Soyer mødtes også med İZBETON og İZELMAN-medarbejdere som en del af festivalbesøgene til de institutioner, der er tilknyttet kommunen.


Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer, der deltog i festlige ceremonien ved Belkahve-faciliteterne i İZBETONs generaldirektorat, havde en festmiddag med arbejderne. Soyer blev ledsaget af generalsekretær Buğra Gökçe og İZBETON General Manager Heval Savaş Kaya. Alle medarbejdere i præsidentens familie Soyer udtalt, at som en del et, gav udtryk for følgende: "Tyrkiet har udsigt til os. Vi er ikke bare Izmir. Hvem har valgt os tilbage vores nation var faktisk installere et håb for Tyrkiet. Alle mine venner har den samme belastning på deres skuldre. Fordi politik vil blive omstruktureret i Tyrkiet. Vi har en banebrydende magt. Andre byer kan have en undskyldning, men vi har intet andet valg end at lykkes başarılı.

"En anden fra Izmir i Tyrkiet vi vil vise, at det er muligt," sagde præsident Soyer, "The arbejde, du udfører eller forstørrer eller slukke dette håb. Vi skal gøre vores bedste. Vi er nødt til at fremstille vejen på den bedste måde. Vi er sikre på, at vi sammen vil etablere nye Tyrkiet. Vi vil leve denne stolthed og glæde sammen. Jeg ønsker jer alle en god ferie. Hav en god ferie med dine kære med et smilende ansigt. Efter festen canla, start, fortsæt med at arbejde med kærlighed ”.

Andet stop İZELMAN
Borgmester Tunç Soyer deltog også i festlige ceremonien i İZELMAN-hovedkvarterets bygning. Her hilste Soyer med stor entusiasme velkommen og fik fest med alle ansatte en efter en. Vores borgmester i Metropolitan Municipality Mustafa Özuslu og İZELMAN General Manager Burak Alp Ersen var blandt deltagerne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer