Tyrkiets første nye generation National Freight Wagon blev produceret i anlæg TÜDEMSAŞ

turkiyenin blev produceret i de første nationale fragt biler af nye produktionsanlæg TÜDEMSAŞ
turkiyenin blev produceret i de første nationale fragt biler af nye produktionsanlæg TÜDEMSAŞ

Tyrkiets første nye generation produceret af TÜDEMSAŞ i Sivas nationale godsvogne er i stor efterspørgsel. Tyrkiets første nye generation af nationale godsvogne 29,5 meter lang med 2 vagonluk beholder transporterer evne i en enkelt vogn, omkring 9,5 nuancer lysere, der er lettere end 26 procent fra andre biler af lignende vogne, igen ifølge tilsvarende biler i Europa med 25,5 tonsvis af egenvægten 4 mere end tons lastbæreevne. Denne stigning i bæreevne giver operatøren en fordel. På grund af tarens lette vægt har 15 en højere belastning eller lavere omkostningsfordel.

Med erfaring og erfaring fra TÜDEMSAŞ er vores lands stolthed i produktionen af ​​godsvogne. For at oprette en synergi ved at støtte den private sektor og produceret, det lykkedes at eksportere biler til den lettede tara Tyrkiets største oversøiske vogn fabrikken. Indenlandske vogne fremstilles på 85-niveauer i godsvogne produceret på TÜDEMSAŞ.

TÜDEMSAŞ er også fabrikken, hvor Bozkurt, vores første indenlandske og nationale damplokomotiv, blev produceret i Sivas i 1961. Bozkurt 25 vises på displayet foran fabrikken efter servering i årevis. Han siger, at jeg er et værk af tyrkisk industri, der produceres lokalt og nationalt med alle dets dele i 1961. 1961 i Sivas, Bozkurt og Eskişehir Karakurt lokomotiver produceret, produceret den revolutionerende bil i den tyrkiske industri kan nu producere alle vores lands behov som indenlandske og nationale. Importer ikke den tyrkiske industri til produktion. Måske den tyrkiske industri vinder. Lad ikke pengene gå til den fremmede. Vedtage vores nationale industri som et princip.

I overensstemmelse med dette princip passerede TÜDEMSAŞ det første 600-antal 2-vogne, der blev bestilt af Aserbajdsjan i sidste måned og bestod prøverne. Derudover underskrev den en protokol med USA for 80 fødder, artikuleret containervogn, der skal produceres i samarbejde med Gökyapı. De vogne, der skal produceres, eksporteres til det amerikanske firma GATX, som er en international virksomhed, der leverer udlejningstjenester i mange dele af verden.

Velkommen til os i erhvervslivet; Jeg vil gerne lykønske General Manager Mr. Mehmet Başoğlu såvel som al TÜDEMSAŞ-ledelse og ønsker dem fortsat succes.

Dr.İlhami Pektaş

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar