Volkswagen Bagyurdu OSB'den invitation kom!

volkswagene bagyurdu osbden invitation kom
volkswagene bagyurdu osbden invitation kom

World of Volkswagens valg at investere i 1.3 milliarder euro af Manisa, Tyrkiet Bağyurdu placeret så ved siden af ​​regionen til at yde støtte til leverandører af automotive gigant fabrik produkt denne invitation kom fra OSB.

1.3 milliarder euro for Volkswagens investeringer i Manisa, Tyrkiet Bağyurdu placeret efter udvælgelsen af ​​døren af ​​leverandørerne til at levere produktet støtte til denne invitation kom fra OSB plante.

Bagyurdu Organised Industrial Zone (BAYOSB) formand Aydın Telseren, der foretog en vurdering af dette spørgsmål, sagde, at den tyske bilgigant Volkswagen valgte Manisa til sit produktionsanlæg, og det var en stor gevinst for både landet og regionen.

Det læres, at fabrikken, som forventes at give beskæftigelse til cirka 5 tusind mennesker, har krav såsom socialt område, boliger, uddannelsesbygninger og forhandlinger fortsætter, og leverandører, der vil levere materialer, materialer og produkter til den tyske gigant, er begyndt at søge efter steder.

MEGET FORDEL
Telseren sagde, at det er en stor mulighed for vores land at blive foretrukket til en sådan investering i den urolige proces, vi gennemgår, og sagde: ”1.3 milliarder euroinvesteringer er en gevinst for vores land i sig selv. Det er dog også en stor gevinst for vores region og Manisa. Med denne investering vil 5 give jobmuligheder for tusind mennesker og skabe en stor jobmulighed for leverandørindustrien og leverandører, der vil yde materiel support til dette produktionsanlæg. Bağyurdu OIZ er et af de mest egnede steder for leverandørerne at være placeret tæt på denne bilproduktionsbase, der skal etableres i Manisa. BAYOSB er den mest egnede region til disse investeringer med sin logistiske fordel, høj kvalitet og uafbrudt energi, moderne infrastrukturtjeneste, uddannet mellempersonale og incitament applikationer AY.

NÆR MANISA
BAYOSB-præsident Telseren erklærede, at de har mange fordele med deres placering ved siden af ​​Logistic Village med 500 meter til İzmir İstanbul Motorway, 57 km til lufthavnen, Izmir-Ankara højhastighedstoglinje og støder op til Manisa. BAYOSB er den mest velegnede OSB til leverandører, der planlægger produktion til Volkswagen-investering med dens struktur, maskinklynge og struktur, der er egnet til bilindustrien. Vi forventer, at alle subindustrielle investorer til vores region. Hvis de anvender, kan de begynde at bygge deres fabrikker på meget kort tid

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.