Detaljer om højhastighedstog forbi Yavuz Sultan Selim Bridge

yss bridge
yss bridge

HABERTURK, vil markere den nye æra af et gigantisk projekt i Ankara, annoncerede detaljerne om trafikken, der blev udført i Ankara. Et kinesisk firma begyndte at forhandle med Ankara om standardlinjen "højhastighedstog", der skal bygges på Yavuz Sultan Selim Bridge og vil strække sig til Sakarya. Dette selskab forventes at deltage i finansieringen af ​​projektet. Kilder sagde, at det kinesiske selskab er villigt, ”Der vil være en ankomst og en afgang over broen. Det vil udvide til Sakarya på den anatoliske side. ” Myndighederne giver ikke tal for projektets omkostninger. Det anføres imidlertid, at det vil finde milliarder af dollars.

HaberturkI følge Olcay Aydilek'in nyheder; ”I Ankara gennemføres overarbejde til et vigtigt projekt, der vedrører både Istanbuls gods- og passagertransport. Et kinesisk firma forhandler med TCDD og andre relevante institutioner og organisationer om et kæmpeprojekt, der vil få et offentligt udseende.

Ministeriet for transport og infrastruktur, Yavuz Sultan Selim Bridge bygget og drevet af den private sektor i Istanbul, så at sige en rundtur, havde reserveret plads til jernbanen. Fokus for forhandlingerne i Ankara er jernbanesystemet, der skal installeres på Yavuz Sultan Selim Bridge.

Derfor vil der blive bygget en rundturslinje til Yavuz Sultan Selim Bridge. Dette projekt vil blive kombineret med hovedlinjen, der strækker sig til Akyazı på den anatoliske side. Jernbanelinjen kører til havnen. Således vil sø- og jernbaneforbindelse blive etableret. Europæisk side Halkalı'Up at udvide og Halkalı- Kapıkule tilslutter sig jernbanen.

Kinesisk efterspørgsel
Et kinesisk firma stræbte efter det pågældende projekt. Til dette formål begyndte han at mødes med Ankara. Dette selskab forventes at deltage i finansieringen af ​​projektet. Firmanavnet blev ikke udtalt på grund af forhandlingerne.

KINESISK MENNESKER PASSERENDE ENERGI, HJEMMESKY OG BRUG
Kilder sagde, at det kinesiske selskab er meget interesseret i dette emne, og sagde kilder, at det selskab, der håbede på projektet, vil deltage i finansieringen.

Så hvor meget koster projektet? Der gives ingen tal for dette. Det anføres imidlertid, at det vil finde milliarder af dollars.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

1 Trackback / Pingback

  1. Væsentlig udvikling med hensyn til højhastighedstog gennem Yavuz Sultan Selim Bridge | İnşaPORT | Konstruktionsplatform | Konstruktionsportal

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.