175 Million Euro-lån fundet til Istanbul Metro

million euro lån til istanbul metroer
million euro lån til istanbul metroer

Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling (EBRD), Sortehavshandels- og udviklingsbanken (BSTDB) og Societe Generale er enige om at stille i alt 175 millioner euro til rådighed for udviklingen af ​​metrolinjen i Istanbul.Ifølge EBRD-webstedet har EBRD godkendt lånet 20 millioner euro til opførelse af en ny metrolinje i Istanbul, hvor 97,5 millioner euro blev leveret af Societe General. Derudover vil Black Sea Trade and Development Bank også give 77,5 millioner kreditter til projektet.

Nye Uskudar Cekmekoy, Kadıköy Tavsantepe og Marmaray forlængelseslinjer

Üsküdar Çekmeköy af den nye linje, der vil være cirka 13 kilometer lang, Kadıköy Det bemærkes, at det vil bidrage til linjerne Tavsantepe og Marmaray, og det er planlagt at transportere ca. 350 passagerer. Det anføres, at de samlede omkostninger ved det nye metrolinjeprojekt i Istanbul er 410 millioner euro.

EBRD direktør for Tyrkiet, tyrkisk Arvid: "EBRD støtte og Tyrkiet, jeg er glad for, at denne aftale de kan tilbyde eksemplarisk. Vi startede denne aftale på et tidspunkt, hvor det var vanskeligt at trække kommercielle banker tilbage. Dette viser, at vi er en pålidelig partner i vanskelige tider.

EBRD understøtter 2009-projektet ved økonomisk støtte med i alt 11,5 milliarder euro af 300. EBRD giver denne støtte til både offentlige agenturer og private virksomheder.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar