Nåede Japan med en cykeltur, der dækker 27 lande

Når Japan med cykling
Når Japan med cykling

Rugby World Cup 2019, DHLs officielle logistikpartner, starter med åbningskonkurrencen mellem Japan og Rusland på Tokyo Stadium. To cyklister, der understøttes af DHL, varigheden af ​​start- fløjte af kampen mellem sidste måned og 7,5 27 lande som Tyrkiet havde været en udfordrende rejse 2015 der var vært for VM flyttede fra England til Japan.


To ryttere Ron Rutland og James Owens, støttet af DHL og startede deres unikke rejse på 2019 i februar, passerede 7,5-landet i 27-måneden og leverede den officielle kampfløjte til starten af ​​Japan Rugby World Cup til Tokyo Stadium.

I denne eventyrlige rejse, der begyndte i London, har cyklister, der har kørt mere end 20.000 kilometer i alt, overgået det barske klima og vejforholdene. cyklister på ruter, der omfatter Tyrkiet, Edirne fundet efter at have logget i Istanbul mellem marts 6-8. Ron Rutland og James Owens, der rejste fra Kapikoy Border Crossing i Van i begyndelsen af ​​april, arbejdede undervejs for at skaffe penge og skabe opmærksomhed for ChildFund Pass It Back, en velgørenhedsorganisation, der tror på sportens magt til at ændre børns liv.

DHL Express, som den officielle logistikpartner for Japan Rugby World Cup, bringer 20-deltagerens daglige behov fra hele verden til Japan med den samlede vægt på 67 ton rugby- og træningsudstyr.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar