Mål 3,5 Million Tons produktion hos KARDEMİR

millioner tons produktion i Kardemir
millioner tons produktion i Kardemir

Stifter af Republikken Tyrkiet, den store leder Mustafa Kemal Atatürk lancerede "National Industrialiseringsfonden flytte", den 3 April 1937 historie daværende premierminister İsmet İnönü grundlag af den bortvist KARDEMİR, Fatma er den første højovn 9 fyret i september 1939 og First Tyrkisk Iron 10 I september 1939 blev nøjagtigt 80 produceret i denne højovn for mange år siden. Den resterende 80 årlige produktion af flydende råvarer af KARDEMİR har nået 51,5 millioner tons.

Første tyrkiske jern produceret i dag år siden
Første tyrkiske jern produceret i dag år siden

Verdensproduktion af råstål registreres som 1937 millioner tons i 135, hvor KARDEMİR blev grundlagt, og 1939 millioner tons i 137, hvor KARDEMİR startede produktionen, 10 September 1939 er den første tyrkiske jernproducent i 2,5. Tyrkiet har produceret tons flydende Hamdemir og i år har været det totale væskeformige produktion 13 svineproduktion.

Vi efterladt i den globale stål sektoren 2018 1 808 millioner milliarder tons, 37,5 millioner tons Tyrkiet, har Kardemir indset 2 413 tusind millioner tons råolie stålproduktion.

April 3 1937 historiske KARDEMİR finder livet en skovl mørtel lagde fundamentet, 82 år efter at omdanne et stort arbejde vil prale os alle i dag, Tyrkiet 8 verden i dag, mens den europæiske 2. Det er blevet den største stålproducent.

I denne store udvikling af vores land har enhver Karabük utvivlsomt arbejde og sved

Ved denne lejlighed kom den afdøde premierminister İsmet İnönü, der satte den første mørtel på fundamentet, især Gazi Mustafa Kemal Atatürk, som leverede etableringen af ​​KARDEMİR i Karabük som den vigtigste byggesten i vores nationale industrialiseringsbevægelse, fra hele vores land og grundlagde Karabük Iron and Steel Works. Vi takker alle, der har bidraget til vores menneskers overlevelse med arbejde og pande. Vi hilser stadig oprigtigt alle vores ansatte, der stadig er på panden og sved for at bære deres forfædres flag.

KARDEMİR dag 23 i rækkefølgen af ​​de største industrivirksomheder i Tyrkiet. er rangeret.

KARDEMİR har øget sin produktion og diversificeret sine produkter med investeringer over 2010 Milliarder $ især efter 1,3.

Jernbaneskinner og svære profiler produktion i Tyrkiet er det eneste nationale mærke

Masseproduktion vil blive startet i vores produktionsfaciliteter for jernbanehjul, som er en af ​​de lands strategiske investeringer i de kommende måneder. Således KARDEMİR, der producerer jernbane hjul i integreret indtil færdigvarer fra malmen faciliteter ikke kun i Tyrkiet, verden vil være blandt de få producenter, samt skinnen med TCDD skinnen mobilisering i Tyrkiet vil yderligere styrke det strategiske samarbejde.

Çubuk Kangal I vores faciliteter fortsætter især inden for bilindustrien, møbler, hvidevarer, forsvarsindustrien, såsom fremstillingssektorens behov for produktion af højt kvalificeret stålproduktion. KARDEMİR vil ikke kun bidrage til økonomien i vores land med produkter med høj værditilvækst, men vil også tjene til at øge de avancerede teknologiske produkter i vores eksport.

Det vigtigste mål, der er fastlagt af bestyrelsen for KARDEMİR, er at øge produktionskapaciteten til 3,5 millioner tons. Investeringer, der er igangsat i meltshop, vil blive afsluttet ved udgangen af ​​året og vil nå 2,9 millioner ton kapacitet og vil være et skridt nærmere målet.

Både Ministeriet for Miljø og Urbanisering og Karabük Kommune KARDEMİR har påbegyndt deres miljøinvesteringer.

Som det vides, har KARDEMİR implementeret meget vigtige samfundsansvarsprojekter for at imødekomme de sociale behov og forventninger. Anlægget, der er kendt som Engineers Club i nærheden af ​​Yenişehir, gendannes fortsat af Kardemir Museum og Yenişehir Cinema som et teater- og kulturcenter. Restaureringsprojekter er blevet forberedt til begge faciliteter, og forberedelsen af ​​udstillingsprojekter til museet fortsætter. Opførelsen af ​​Yenişehir biograf som teater- og kulturcenter er i færd med at blive godkendt.

KARDEMİR, 100, etableringen af ​​Republikken Tyrkiet med sin strategi om at opnå økonomisk og teknisk bæredygtig succes med sit veletablerede industrikultur og visionære perspektiv, der giver teamdiversitet, produktsortiment med produkter med høj merværdi, øger servicekvalitet og effektivitet, arbejdsmiljø og sikkerhed og miljøorienteret tilgang. 2023 vil fortsat bidrage til sine mål.

Nuværende jernbanetilbudsplan

Mon 16

Udbudsmeddelelse: Offentlig transport til søs

September 16 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: IMM
+ 90 (212) 455 1300
Sal 17

Indkøbsmeddelelse: Infrastrukturværker til udvidelse af Savaştepe Station-veje

September 17 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 17

Udbudsmeddelelse: Gummibelægning af niveauovergang på Tekirdağ-Muratlı Line

September 17 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.