Generaldirektør for statens lufthavnsmyndighed Sharp: 'Aviation Turkey's face flux'

DHM general manager for et ansigt af skarp luftfartsindustrien turkiyenin
DHM general manager for et ansigt af skarp luftfartsindustrien turkiyenin

General Manager for State Airports Management Hüseyin Keskin, 2019, i de første otte måneder af flyets sti, deling af passager- og sociale mediekonti for belastningsstatistikken, "Luftfarts 'førende sektorer" er fortsat Tyrkiets ansigtsflow, ”sagde han.


General Manager Hüseyin Keskin delte statistikken over flyselskaber, passagerer og fragtflyvninger i de første otte måneder af 2019 fra sin Twitter-konto.

luftfartsindustrien har verdensomspændende succes med innovationer, som Tyrkiet har brugt en skarp implementering af disse udsagn om, at han har opnået:

”De sidste 10 år med passagertrafik med fly i vores land, hvor næsten tredobbelt stigning i 'førende sektorer i luftfarten' fortsat er Tyrkiets stolthed. Luftfarts-, passager- og fragtstatistikker for august 2019 og årets første otte måneder peger på et meget flot billede, som vi kan referere til som 'August-velsignelse i luften'. Vores lufthavne leverede tjenester til 23 millioner 262 tusind 843 passagerer i august. I den otte måneders periode var den samlede passagertrafik med direkte transitpassagerer 140 millioner 121 tusind 303 ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar