Eskişehir er et eksempel på konkrete veje

Eskisehir er en prøve med konkrete veje
Eskisehir er en prøve med konkrete veje

Eskişehir Metropolitan Municipality, der startede konkrete vejanvendelser sidste år, fortsætter med at være et eksempel for andre byer i vores land.

Efter Aydın Didim Kommunes embedsmænd, Karaman Special Provincial Administration og Ermenek Kommune embedsmænd undersøgte de konkrete vejansøgninger på stedet.

Karaman Special Provincial Administration Vej- og transportdirektorat og Karaman-provinsen Ermenek Kommune Teknisk personale Direktorat for Videnskabsanliggender Seyitgazi distrikt Cevizli-Bardakçı-Hankaraağaç-Gökçekuyu kvarterer på vejruten for den igangværende betonvejansøgning ved at observere stedet blev fundet.

Detaljeret information om konkret vejansøgning blev givet til det tekniske personale, der kom fra Eskişehir Metropolitan Kommune Vejbygningsvedligeholdelses- og reparationsafdelingens personale.

Karaman, der deltog i mange byer fra Eskişehir for at se anvendelsen af ​​betonveje, erklærede, at der ville blive ydet alle former for teknisk support, og at betonvejen var mere holdbar, billigere og 100 indenrigs- og miljøvenlig sammenlignet med asfalt. Karaman Special Provincial Administration Directorate for Road and Transportation and Karaman Province Ermenek Kommune Directorate of Science Affairs tilføjede, at de ønsker at implementere den samme ansøgning i provinsen Karaman.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar