Hvad skete der med Şanlıurfa Trambus-projekt?

trambus testkørsel startede i anlıurfada
trambus testkørsel startede i anlıurfada

Som det vides, er historien om slangen et udtryk, der bruges i emner, der ikke kan afsluttes og fortsætter. Forsinkelse af et job, stop og komme på dagsordenen og er et løfte i tilfælde af fiasko. Folkets forventning fra lanlıurfa minder også om denne historie.

For at lette trafikken i lanlıurfa er 60 millioner TL-investeringsprojekt designet og med succes afsluttet testkørsel, efter at undersøgelserne er annulleret. Med dette aspekt er der tilføjet et andet problem til unanlıurfa's uløste problemer.

Så hvad skal du spørge? Trambus-projektet, som blev startet til at blive bygget af Malatya Metropolitan Municipality for 2 år siden og fra vejen til stop, blev skrinlagt.

Metroprojekter foretrækkes i byer med høj passagerkapacitet, såsom vores storbyer (Istanbul, Ankara, Izmir). transportsystemer såsom sporvogne foretrækkes.

Ifølge data fra 2018 år 797.036 44 tusinde befolkning og de studerende, der nyder godt af disse tjenester omkring Malatya, Tyrkiet var i stand til at øge trafikken i første Trambus.

Malatya Metropolitan Municipality 22 April 2013 om Trambus-projektet blev købt af 10-køretøjer. Trambusen, der vil køre i øst-vest (University-Bus Station) retning af byen, og som er beregnet til at transportere 8-10 tusinde passagerer i timen, har en elektrisk motor og giver 75% brændstofbesparelse sammenlignet med dieselmotorer.

Inden for projektets omfang har embedsmænd i Malatya Kommune taget lignende systemer i Milan, Italien og Zürich, Schweiz.

Dette projekt er desværre blevet en historie om slanger i Şanlıurfa, der tiltrækker opmærksomhed med sine historiske, kulturelle og mange aspekter, der ikke er faldet fra dagsordenen for nyere tid. Med en befolkning på 2.035.809 og mere end tusind universitetsstuderende i 28, hvorfor fratages Sanliurfa denne service? Desværre er vi fortvivlet. Vi blev enige om at finde sted de sidste steder inden for uddannelse, transport, på mange måder daha

Som det vides, er historien om slangen et udtryk, der bruges i emner, der ikke kan afsluttes og fortsætter. Forsinkelse af et job, stop og komme på dagsordenen og er et løfte i tilfælde af fiasko. Folkets forventning fra lanlıurfa minder også om denne historie.

For at lette trafikken i lanlıurfa er 60 millioner TL-investeringsprojekt designet og med succes afsluttet testkørsel, efter at undersøgelserne er annulleret. Med dette aspekt er der tilføjet et andet problem til unanlıurfa's uløste problemer.

Så hvad skal du spørge? Trambus-projektet, som blev startet til at blive bygget af Malatya Metropolitan Municipality for 2 år siden og fra vejen til stop, blev skrinlagt.

Metroprojekter foretrækkes i byer med høj passagerkapacitet, såsom storbyer (Istanbul, Ankara, Izmir), mens byer som Antalya, Bursa, Eskişehir, Konya, Kayseri (Metro, Antalya, Bursa, Eskişehir, Konya, Kayseri), lavprissystem for let tog (LightRail), transportsystemer såsom sporvogne foretrækkes.

Ifølge data fra 2018 år 797.036 44 tusinde befolkning og de studerende, der nyder godt af disse tjenester omkring Malatya, Tyrkiet var i stand til at øge trafikken i første Trambus.

Malatya Metropolitan Municipality 22 April 2013 om Trambus-projektet blev købt af 10-køretøjer. Trambusen, der vil køre i øst-vest (University-Bus Station) retning af byen, og som er beregnet til at transportere 8-10 tusinde passagerer i timen, har en elektrisk motor og giver 75% brændstofbesparelse sammenlignet med dieselmotorer.

Inden for projektets omfang har embedsmænd i Malatya Kommune taget lignende systemer i Milan, Italien og Zürich, Schweiz.

Dette projekt er desværre blevet en historie om slanger i Şanlıurfa, der tiltrækker opmærksomhed med sine historiske, kulturelle og mange aspekter, der ikke er faldet fra dagsordenen for nyere tid. Med en befolkning på 2.035.809 og mere end tusind universitetsstuderende i 28, hvorfor fratages Sanliurfa denne service? Desværre er vi fortvivlet. Vi blev enige om at finde sted de sidste steder inden for uddannelse, transport, på mange måder daha

Som det vides, er historien om slangen et udtryk, der bruges i emner, der ikke kan afsluttes og fortsætter. Forsinkelse af et job, stop og komme på dagsordenen og er et løfte i tilfælde af fiasko. Folkets forventning fra lanlıurfa minder også om denne historie.

For at lette trafikken i lanlıurfa er 60 millioner TL-investeringsprojekt designet og med succes afsluttet testkørsel, efter at undersøgelserne er annulleret. Med dette aspekt er der tilføjet et andet problem til unanlıurfa's uløste problemer.

Så hvad skal du spørge? Trambus-projektet, som blev startet til at blive bygget af Şanlıurfa Metropolitan Municipality for 2 år siden og fra vejen til stop, blev skrinlagt.

Metroprojekter foretrækkes i byer med høj passagerkapacitet, såsom vores storbyer (Istanbul, Ankara, Izmir). transportsystemer såsom sporvogne foretrækkes.

Ifølge data fra 2018 år 797.036 44 tusinde befolkning og de studerende, der nyder godt af disse tjenester omkring Malatya, Tyrkiet var i stand til at øge trafikken i første Trambus.

Malatya Kommune 22 har købt 2013 køretøjer med Trambus-projektet, der blev afholdt den april10. Byen vil køre i retning mod øst-vest (University-Bus Station) og vil medbringe 8-10 tusind passagerer i timen, som har en elektrisk motor og giver 75% brændstofbesparelser sammenlignet med dieselmotorer.

Inden for projektets omfang har embedsmænd i Malatya Kommune taget lignende systemer i Milan, Italien og Zürich, Schweiz.

Dette projekt er desværre blevet en historie om slanger i Şanlıurfa, der tiltrækker opmærksomhed med sine historiske, kulturelle og mange aspekter, der ikke er faldet fra dagsordenen for nyere tid. Med en befolkning på 2.035.809 og mere end tusind universitetsstuderende i 28, hvorfor fratages Sanliurfa denne service? Desværre er vi fortvivlet. Vi blev enige om at finde sted de sidste steder inden for uddannelse, transport på mange måder ... (Kenan TAZEFİDAN - Gazeteipekyol)

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar