Formand Soyer Pedaler med synshæmmede personer

Præsident Soyer pedaler med synshæmmede personer
Præsident Soyer pedaler med synshæmmede personer

Tunç Soyer, borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, mødtes med Eşpedal Association, der opererer inden for handicaprettigheder i Izmir, for at støtte bæredygtige transportpolitikker i løbet af den europæiske mobilitetsuge.

Inden for rammerne af Eş European Mobility Week Eş of Eşpedal Association organiserede den en tandemcykel til ”kammeratskab i handicappede og ikke-handicappede. Izmir borgmester Tunç Soyer deltog også i begivenheden. Præsident Tunç Soyer og Eşpedal formand Saldıray Altındağ pedalede fra Izmir Konak-pladsen til Cumhuriyet-pladsen på to-personers cykler.

EU-delegationen til Tyrkiet Presse Information og kommunikation kontorchef Maria Kanellopoulo deltog også i cyklen parade. Eşpedal-formand Saldıray Altındağ, som takkede præsident Tunç Soyer, sagde, at Eşpedal er en forening, der overskrider afstanden mellem handicappede og uhindrede personer sammen. Altındağ forklarede, at begivenheden stammede fra ideen om, at synshandicappede ville køre på cykler med disse cykler kaldet “tandem ve og designet til to personer til at bruge cykler i koordination. Altındağ sagde: ”Vi arrangerer by- og intercity-ture ved at samle vores cyklistvenner, der har høj cykelevne og ansvarlige cyklistvenner og synshæmmede venner på tandemcykler i vores forening. Vi oplever naturen sammen ved at udføre campingture. ” Borgmester Soyer erklærede, at sådanne aktiviteter gjorde ham meget glad og sagde: iz Vi vil organisere en mere omfattende aktivitet så hurtigt som muligt ”.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.