Baku Kapıkule High Speed ​​Railway Project er afsluttet

Projektet fra Baku Kapikule Fast Railroad er afsluttet
Projektet fra Baku Kapikule Fast Railroad er afsluttet

Minister Turhan, tale under sit besøg i Erzurum guvernør, Transport og Infrastruktur Ministeriet og EU samarbejdet i "tilgængelighed af passagertransport i Tyrkiet Projekt Erzurum til Action Workshop" Han sagde, at han kom til byen for at deltage.

Turhan erklærede, at formålet med workshopen er at give et tilstrækkeligt serviceniveau til alle dele af samfundet inden for transport og kommunikation. Vi vil gøre denne service mere meningsfuld med små berøringer af denne infrastruktur, nogle tilføjelser og nogle investeringer. ”

Kop- og ødelagte tunneler åbnes i 2021

Minister Turhan erklærede, at de har afsluttet de store strukturer som Dalli Poplar og Broken Tunnel i regionen i betydelig grad og fortsatte som følger:

”Forhåbentlig vil vi være i stand til at afslutte Dalli Poplar Tunnel i slutningen af ​​2020, og mod slutningen af ​​2021 vil vi gøre ruten til Rize-Black Sea lettere at afslutte og transporten, der skal leveres under alle vejrforhold i alle årstider. Ligeledes har vi 6500 meter dobbelt, dobbelt rør Kop Tunnel, som vi bygget i Kop Pass ved forbindelsen mellem Erzurum og Bayburt. Derudover fortsætter den 4110 meter lange tunnelkonstruktion i området kaldet Çirişli Pass på Çat-Karlıova-vejen i retning af Bingöl. Jeg håber, at vi gennemfører dem alle i 2021 og sætter dem i brug. ”

Turhan sagde, at hjertet af Eurasien, Tyrkiet, Erzurum lige øst, vest, at være et knudepunkt for transport mellem de nordlige og sydlige provinser snarere end jernbanen, der fører op til London fra Kina, at det er vigtigt station, som også gjorde opmærksom.

Turhan, den planlagte højhastighedstog byggeri i Tyrkiet, understreger vigtigheden, sagde:

”Erzurum er også en af ​​byerne, hvor højhastighedsbaneprojektet mellem Baku, Tbilisi, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Ankara, Istanbul og Kapikule passerer. Projektarbejderne på hurtigbanen er ved afslutningen af ​​etappen. Jeg håber, at vi vil starte konstruktionen af ​​hurtigjernbanen, når projektet er afsluttet. Betydningen af ​​denne transportinfrastruktur bliver mere tydelig, når mængden af ​​handelsbevægelser i vores land stiger i vores udviklings-, globaliserings- og krympingsverden. I år, Aserbajdsjan, Den Russiske Føderation, som Georgien og Tyrkiet, Centralasien og Nord Asien gennem vores land, i Europa, Middelhavet havne og lasten vil gå til Afrika har indgået en aftale om transport via denne jernbanestrækning. Med hensyn til dette er myndighederne i de relevante stater på et møde i Ankara. ”

Varer vil blive transporteret til verden via Tyrkiet

Realiseringen af ​​projektet Turhan forklare at gøre europæiske og afrikanske transport gennem Tyrkiet, "Projektet er i øjeblikket i vores land, jernbanerne, vi gør 29,5 millioner ton årligt transporteres gennem realiseringen af ​​transit forsendelser 3 millioner tons vil gå gennem vores land kommer fra udlandet i det næste år, næste år 5 millioner tons og 5 over de næste 17 år planlægger også at flytte millioner tons allerede. Dette vil være transport af varer, der markedsføres fra Rusland, Centralasien, Nordasien og Sibirien til vores land. Dette spørgsmål er meget vigtigt. ”

Turhan, Erzurum intercity busterminal for at udvikle og yde et højere serviceniveau til projektet udtrykte også deres arbejde, byerne kommer til bedre punkter og arbejder for at forbedre forbindelsen med distrikterne, tilføjede han.

Turhan sagde, at deres mål er at tjene nationen og lette deres liv og forbedre deres levestandard. ”Som regering arbejder ethvert ministerium og enhver kommune flittigt og flittigt for at forbedre hvert hjørne i vores land i økonomiske, sociale og kulturelle forhold. I denne forstand vil jeg gerne takke Erzurum-guvernør Okay Memiş og hovedstads-borgmesteren Mehmet Sekmen for deres tjenester. ”

Turhan, Erzurum, mellemvejsdelte veje er færdige, broer, viadukter og tunneler forsøger at styrke infrastrukturen, tilføjede han. (UAB)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar