Baku Kapıkule High Speed ​​Railway Project er afsluttet

Projektet fra Baku Kapikule Fast Railroad er afsluttet
Projektet fra Baku Kapikule Fast Railroad er afsluttet

Minister Turhan talte under sit besøg hos Erzurum Governor, Transport and Infrastructure Ministry og EU samarbejde om "tilgængeligheden af ​​persontransporttjenester i Tyrkiet Project Erzurum til Action Workshop" Han sagde, at han kom til byen for at deltage.Turhan erklærede, at formålet med workshoppen er at levere tjenester på et passende serviceniveau til alle samfundssegmenter inden for transport og kommunikation, ”Et af målene med workshoppen er at gøre det muligt for handicappede og ældre borgere, vores børn og kvinder og de unge at drage fordel af transportsystemer på samme serviceniveau. Til dette vil vi gøre denne service mere meningsfuld med små detaljer, nogle tilføjelser og nogle investeringer. " han snakkede.

Kop- og ødelagte tunneler åbnes i 2021

Minister Turhan erklærede, at de har afsluttet de store strukturer som Dalli Poplar og Broken Tunnel i regionen i betydelig grad og fortsatte som følger:

”Jeg håber, at vi vil afslutte Dallı Kavak-tunnelen i slutningen af ​​2020 og afslutte Kırık-tunnelen mod slutningen af ​​2021 og gøre ruten til Rize-Black Sea lettere, tilgængelig under alle vejrforhold i alle årstider. Ligeledes har vi en 6500 meter lang dobbelt-rør-kop-tunnel ved Kop-passet, som er ved forbindelsen mellem Erzurum og Bayburt. Derudover fortsætter vores 4110 meter lange tunnelkonstruktion i det område, vi kalder Çirişli Pass på Çat-Karlıova-vejen i retning af Bingöl. Jeg håber, vi vil gennemføre og sætte dem i brug i 2021. "

Turhan sagde, at hjertet af Eurasien, Tyrkiet, Erzurum lige øst, vest, idet det var en korsvej for transport mellem nordlige og sydlige provinser, snarere at det er vigtigt, at stationen er placeret på jernbanen, der fører op til London fra Kina, trak opmærksomhed.

Turhan, den planlagte højhastighedstogkonstruktion i Tyrkiet, understreger vigtigheden, sagde:

”Erzurum er også en af ​​de byer, hvor højhastighedstogprojektet mellem Baku, Tbilisi, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Ankara, Istanbul og Kapıkule er passeret. Projektarbejdet med højhastighedstog er kommet til slutningen. Forhåbentlig, efter at projektet er afsluttet, starter vi opførelsen af ​​den hurtige jernbane. I vores udviklende, globaliserende og faldende verden, når mængden af ​​kommercielle bevægelser, der passerer gennem vores land, øges, forstås vigtigheden af ​​denne transportinfrastruktur mere. I år har Aserbajdsjan, Den Russiske Føderation som Georgien og Tyrkiet, Centralasien og Nordasien gennem vores land, i Europa, Middelhavshavne og fragt til Afrika nået til enighed om transport via denne jernbanelinje. I forbindelse hermed mødes embedsmænd fra de relevante stater i Ankara. "

Varer vil blive transporteret til verden via Tyrkiet

Projektet vil blive afholdt i Europa og Afrika til transport gennem Tyrkiet til den erkendelse, der beskriver Turhan, "afslutningen af ​​et projekts liv i øjeblikket i vores lands jernbaner, vi transporterer årligt. 29,5 millioner tons transittransport passerer vores land kommer fra udlandet i det næste år og 3 millioner tons næste år Vi planlægger allerede at transportere 5 millioner tons og 5 millioner tons i de næste 17 år. Dette vil være i form af transport af varer fra Rusland, Centralasien, Nordasien og Sibirien, der skal markedsføres fra vores land til verden. Dette emne er meget vigtigt. " sagde.

Turhan, Erzurum intercity busterminal for at udvikle og yde et højere serviceniveau til projektet udtrykte også deres arbejde, byerne kommer til bedre punkter og arbejder for at forbedre forbindelsen med distrikterne, tilføjede han.

Turhan sagde, at deres formål er at tjene nationen, lette deres liv og forbedre deres levestandard, ”Som en regering arbejder hvert ministerium og enhver kommune flittigt og flittigt med at udvikle hvert hjørne af vores land i økonomiske, sociale og kulturelle aspekter. I denne forstand vil jeg gerne takke vores guvernør i Erzurum Okay Memiş og vores borgmester i Metropolitan, Mehmet Sekmen for deres tjenester. " han snakkede.

Turhan tilføjede, at de bydelt opdelte veje blev afsluttet i Erzurum, og de forsøgte at styrke infrastrukturerne med broer, viadukter og tunneler. (UAB)

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar