Minister Turhan, 'Moderne silkevej vinder vitalitet'

Moderne silkevej, der får liv
Moderne silkevej, der får liv

Den sidste fase af forbindelse af høj kvalitet til transeuropæiske transportnet Halkalı-Kapıkule Railway Line Project Çerkezköy-Kıkıkule Sektion Bygningsarbejde Banebrydende ceremoni blev afholdt på den tidligere Karaağaç togstation. 25 september 2019-ceremonien fandt sted; Transport og Infrastruktur minister Cahit Turhan, formand for Delegationen for EU til Tyrkiet Christian Berger, EU-kommissær for transport og mobilitet Violeta Bulc og TCDD generaldirektør Ali Ihsan deltog passende.

Cahit Turhan, minister for transport og infrastruktur, holdt en tale ved ceremonien og sagde: ıyla Med vores lands rute fra Bulgariens grænse til Istanbul Halkalı-Kapıkul jernbanelinjen projekt repræsenterer bindingen Tyrkiets optagelse i EU og geografisk. "Expression blev fundet i.

I sin tale i Tyrkiet, tre kontinenter, der forbinder en meget vigtig geostrategisk og Turhan minister udtrykker, at vi har en geopolitiske situation, at Tyrkiet er både en geografisk placering, kulturarv og historisk kontinuitet med både Asien og Mellemøsten til Middelhavet og Sortehavet samt de europæiske lande og mere end 50 procent af Tyrkiets eksport til Europa indset, der gav oplysningerne.

I sin vurdering af transport og infrastruktur minister Turhan, "som Tyrkiet, der sikrer de højeste standarder for den europæiske integration af transportnet, altid været blandt vores prioriteter. Her Halkalı- Med åbningen af ​​Kapıkule-jernbanelinjen afsluttes den sidste fase af forbindelse i høj kvalitet til transeuropæiske transportnet. På grund af vores lands position, der forbinder Europa med Asien og Fjernøsten, gør det faktum, at handelsruterne mellem Europa og Afrika er omdrejningspunktet for de voksende asiatiske økonomier, konstruktionen af ​​denne linje meget vigtigere.

Moderne silkevej, der får liv

Minister Turhan sagde, at det er også meget meningsfuldt, at det vil bidrage til Yol One Generation One Way-projektet, der sigter mod at skabe et enormt infrastruktur- og transportnetværk ved at forbinde Kina, Asien, Europa og Mellemøsten. ' For at bringe den moderne Silkevej til live har vi for nylig udført store værker i vores land på den øst-vestlige og nord-sydlige akse. Derfor har vi nærmet os implementeringen af ​​Iron Silk Road fra London til Beijing som et strategisk spørgsmål helt fra begyndelsen. Med jernbanelinjerne Marmaray og Baku-Tbilisi-Kars, som vi har åbnet for service, har vi vist vores støtte og tro på dette projekt meget tydeligt. ”

Halkalı-Kapıkul jernbanelinjen Project, Den Europæiske Union og samarbejde inden for rammerne af lange Turhan minister understregede, at det er et projekt, der stræber efter at realisere, sagde: "Både Tyrkiet og også betydeligt på alle niveauer i EU siden, arbejdskraft og der er gjort en indsats. Med lanceringen af ​​linjen vil kommerciel mobilitet for alle være alvorlig, og alle vil drage fordel. Budgetstørrelse og tekniske funktioner, såvel som vores lands rute fra den bulgarske grænse til Istanbul, Halkalı-Kapıkul jernbanelinjen Project geografisk symboliserer bindende Tyrkiet til EU. Vi lægger grundlaget Halkalı-Kapıkule Railway Line Project Çerkezköy- Til opførelse af Kapıkule-sektionen vil der blive sat en ny rekord ved hjælp af EU-bevillingen på 275 millioner euro. Den arbejdsstyrke, der er brug for i løbet af 4-årets byggearbejder, vil blive leveret fra regionen som i vores andre projekter.

Udviklingen af ​​forbindelserne mellem Tyrkiet og Den Europæiske Union Turhan forklarede, at historiske ansvar, vil bedre fremhævelse af skinnen fundament lagt jernbanestrækning yderligere styrke forbindelserne med EU og ønskede at være lovende.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar