Çorlu Train Disaster Case, Today 600 Personality Hall

corlu tog katastrofesag vil blive set i dag i salen af ​​personlighed
corlu tog katastrofesag vil blive set i dag i salen af ​​personlighed

Ved den første høring var værelset 'lille', fordi familierne og advokaterne ikke fik lov til at komme ind. Retten meddelte derefter, at retten havde trukket sig fra sagen.

Çorlu-distriktet i Tekirdağ, 25 mennesker blev dræbt, 328 mennesker blev såret i den første retssag i sagen åbnet med den begrundelse, at retten var små familier og advokater blev slået og slået af politiet. Efter indledningen af ​​retssagen trak domstolen sig fra sagen. Den første udsatte høring afholdes i 10 Hall of Çorlu Public Education Center i september.

T24Istanbul, Uzunköprü-distriktet i Edirne Halkalı, 362 passager- og 6-personaltog, der afgår til 8, juli 2018'de Corlu-distriktet i Tekirdag, nær Sarilar-kvarteret væltet. 7 børn, 25 mennesker blev dræbt og 328 mennesker blev såret. Regionalt direktorat TCDD 1, der blev fundet at være den største mangel ved ulykken af ​​Çorlu-chefsadvokatens kontor Halkalı Turgut Kurt fungerede som Jernbanevedligeholdelseschef hos 14's Railway Maintenance Directorate. Çerkezköy Özkan Polat, vejvedligeholdelses- og reparationschef ved vejvedligeholdelsesdirektoratet, Celaleddin Çabuk, der arbejder som linievedligeholdelses- og reparationschef på vejvedligeholdelseschefen, og underskrev sin underskrift i den årlige offentlige inspektionsrapport i maj Çetin Yıldırım, der er underskrift af brohovedet Çetin Yıldırım og 2'th Heavy Penal Court på sigtelse for at have forårsaget skade.

Kim Hvem beordrede juling? ”

Retssagen fandt sted ved Çorlu Domstol i juli. Det startede i 3-konferencesalen, der blev organiseret som High Criminal Court. Der var dog et nærkamp, ​​da familier ikke blev taget med den begrundelse, at der ikke var plads i hallen. Efter nærkampen, der varede ca. 1 timer, efter at familierne blev ført til salen, bragte familiernes advokater begivenhederne på dagsordenen. Advokaterne hævdede, at dørene til retssalen var låst, familier ikke blev taget ind, familier og nogle advokater inden for og udenfor blev banket af de givne instruktioner. Advokaterne fandt den kriminelle mening at afgøre, hvem der beordrede juling. Retsadvokaten støttede også beslutningen om at indgive en kriminel klage og bad retten om at afgøre, hvem der havde beordret den.

Tilbagetrækning afvist

2 indgav en klage og forklarede, at retten har trukket sig fra sagen. Sendt til High Criminal Court.

2. Assize-domstolen afviste delegationens beslutning om at trække sig ud af sagen. Beslutningen, “Çorlu 1. Det blev konkluderet, at Assize-domstolens beslutning om at trække sig tilbage ikke var passende. Çorlu 1'th Heavy Penal Court's afgørelse om tilbagetrækning fra domstolspanelet er ikke passende i overensstemmelse med artikel 30 / 2 i CMK, beslutningen om at trække sig tilbage fra delegationens høring Çorlu 1. Det blev enstemmigt besluttet, at anmodningen om at blive returneret til Assize Court som et resultat af undersøgelsen i sagen var passende og endelig. ”

600 hall oprettet

15 Juli Hall i Çorlu Public Education Center i Çorlu Çoban Çeşme Kvarter Bülent Ecevit Boulevard for at forberede togulykke sagen blev forberedt som en retssal. Før høringen, der starter tirsdag, blev sikkerhedskameraer og røntgenstråleindretninger installeret ved indgangen til 600-hallen, og der blev arrangeret arrangementer i hallen. Advokaterne, bortset fra sektionen, der er forbeholdt ofrenes slægtninge, forberedte sig til de tiltalte og de tiltaltes advokater i første omgang. Siddepladsen i hallen, hvor domstolsdelegationen finder sted, er forbeholdt publikum.
Omfattende sikkerhedsforanstaltninger træffes af polititeam både i og uden for hallen på domstolens dag.

Nuværende jernbanetilbudsplan

Per 12

Indkøbsmeddelelse: Opvarmning af stationer og vedligeholdelse af kedler

September 12 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 16

Udbudsmeddelelse: Offentlig transport til søs

September 16 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: IMM
+ 90 (212) 455 1300
Sal 17

Indkøbsmeddelelse: Infrastrukturværker til udvidelse af Savaştepe Station-veje

September 17 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 17

Udbudsmeddelelse: Gummibelægning af niveauovergang på Tekirdağ-Muratlı Line

September 17 @ 14: 00 - 15: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.