Transportforanstaltninger truffet i perioden for ny uddannelse i Manisa

der blev truffet nye uddannelsesforanstaltninger
der blev truffet nye uddannelsesforanstaltninger

Manisa Metropolitan Municipality, 9 2019-2020, der starter mandag, har truffet foranstaltninger inden for transport i uddannelses- og træningsperioden. I en erklæring fra Transportministeriet om emnet blev ønsker om succes videregivet til alle studerende.

Manisa Metropolitan Municipality Department of Transportation, de foranstaltninger, der er truffet i forhold til det nye studieår, anført som følger: I denne sammenhæng 2019 september 2020 I Manisa centrum og distrikter er antallet af busforbindelser blevet øget siden mandag, og tidsplanerne er blevet justeret i henhold til skolernes ind- og udgangstider. Derudover vil nye linjer 9 og 2019 blive tildelt i Manisa Center, og komfortable og miljøvenlige elektriske busser med høj passagerkapacitet vil blive leveret af offentlige transportkøretøjer ved at passere direkte foran mange andre 303 skoler i Güzelyurt-regionen. . Ud over de offentlige transportkøretøjer vil J plate servicekøretøjer blive brugt af de studerende, der leverer transport til skolerne ved hjælp af servicekøretøjer. Som Manisa Metropolitan Municipality ønsker vi alle vores studerende succes i den nye uddannelsesperiode. ”

der blev truffet nye uddannelsesforanstaltninger
der blev truffet nye uddannelsesforanstaltninger

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar