Tegneseriefilm Mød publikum med støtte fra Ford

ford sjovt med sjov, publikum møder publikum
ford sjovt med sjov, publikum møder publikum

“Karakomik Movies” udarbejdet med Fords bidrag og underskrevet af Fikir Sanat og NuLook frigives den 18. oktober. Før filmen er online-reklamer forberedt til Ford Focus i samarbejde med Cem Yılmaz allerede frigivet. I serien, der skal offentliggøres i rækkefølgen af ​​introduktion, udvikling og resultat; Cem Yılmaz er kendt for sin lidenskab for biler og møder Ford Focus og de to privilegerede verdenTegneseriefilmIndvarsler visionens historie.

18 vises i oktober med bidrag fra Ford og de to første af imza Karakomik Films iki, som begge blev skrevet og instrueret af Cem Yılmaz. Mens Karakomiks visionforberedelser er i gang, er 3, kort reklamefilm, der er klar til at annoncere visionens historie, blevet vist på sociale netværk.

9 lanceret i september, den første film i serien “GORA”, “AROG” og “Arif V 216 ana hovedperson Arif Cem Yilmaz til at sende den nye Ford Focus og Cem Yilmazs nye teknologiske køretøj, der taler om sig selv Beskriver den nysgerrighed, der er vakt. Stigningen i bekendtskab med Cem Yılmaz og Ford Focus og fortsættelsen af ​​de introduktionsfilm, hvor duoens "Karakomik Films" -eventyr overføres, møder publikum henholdsvis 11 september og 13 september.

Saatlik Karakomik Films ”-serien, der i gennemsnit består af fire korte film, inklusive Fords produktintegrationer, vises med et” to-i-en ”-motto og to film.

Tegneseriefilm Video

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar