400 i Haydarpasa. Markedsindsats

haydarpasada markedsindsats
haydarpasada markedsindsats

400, 15 af søndagsaktioner, der blev lanceret af United Transport Workers Union og Haydarpaşa Solidarity fra den første uge, blev afholdt den september 2019 søndag.

Pressemeddelelsen fra De Forenede Transport medarbejdereunion (BTS) 400. 2004, 1, 2 for søndagsaktionerne, der blev indledt af Haydarpaşa-solidariteten, som vi er en del af 14 i året, blev afholdt søndag, september 400.

400 Uge tilbage

Med opfordringen fra Haydarpaşa Solidaritet og vores Union blev alle følsomme institutioner og segmenter derfor inviteret til 400.

Haydarpaşa-solidaritet, som vi er en komponent i, og som vi kører, tillader ikke omdannelse af lejet zonering, som man ønskede at kunne realiseres ved at afslutte sin industrielle funktion i stationen og havneområdet med den kamp, ​​den har kæmpet siden 2005.

31, hvor togtjenesten blev afsluttet Fra januar 2012 lavede vi en lyd med sloganet “Haydarpaşa Gardır Gar Kalacak arasında mellem 399 og 13.00 på søndage for at sige nej til isoleringen af ​​den historiske stationsbygning og dens omgivelser.

Medlemmer af de politiske partier, fagforeninger, demokratiske masseorganisationer og repræsentanter og parlamentsmedlemmer fra CHP og HDP deltog også i begivenheden.

Vores præsident Hasan Bektaş var til stede ved begivenheden, som blev overværet af medlemmerne og direktørerne i Istanbul 1-filialen i vores union, som er en del af Haydarpaşa-solidariteten.

Filmvisning afholdt på Haydarpaşa Station

Inden for programmets rækkevidde startede begivenheden foran Haydarpaşa Garda i 13.00. Aftenen blev afsluttet med en filmvisning på parkeringspladsen foran Haydarpaşa Station.

Udsagnet fremsat af Esin Köymen, formand for Istanbul-filialen i Chamber of Architects, som læste pressemeddelelsen, er som følger.

Yasal Med lovlige arrangementer, planer og projekter, der er i modstrid med forfatningen og universelle lovregler, er Haydarpaşa Railway Station og dens omgivelser kort adskilt fra de offentlige funktioner, tog og færger og dømt til en bevidst isolation. Hovedformålet med denne isolering er det uundværlige sted for vores minder og hverdagen, hvor vi for første gang ser havet og den legendariske silhuet af Istanbul. at slette fra vores urbane og sociale hukommelse.

Der er ingen måde, som herskerne ikke prøvede på for denne sag. Under ordrer fra IMF og Verdensbanken blev X World Trade Center og Cruise Port X under navnet 7 skyskraberplaner-projekter foretaget under påskud af OL blev irrationelle projekter fremsat, erklæringer om, at Haydarpaşa forstæder vil komme, ved at bruge følsomheden af ​​kultur og kunst kan virke acceptabel for samfundet kulturcenter, museum og andre anvendelser, såsom museer.

Haydarpaşa jernbanestation er under beskyttelse

Için Som det er kendt for Haydarpaşa jernbanestation og dets omgivende område, som er blevet modstået mod kapitalorienterede projekttrusler siden 2003; Med annullering af den resterende del af de reguleringsplaner, der blev udarbejdet i 2012 inden for grænserne af Üsküdar District, blev omdannelsen af ​​Haydarpaşa Railway Station og dens nærhed til et enormt turist- og handelsområde lovligt forhindret og opnået en betydelig gevinst for at beskytte dens symbolværdier. Der er dog stadig ingen bevidste udviklingsplaner til beskyttelse af Haydarpaşa Train Station og dens omgivelser i overensstemmelse med de værdier, den indeholder og dens væsentlige funktion.

I dag med de midlertidige byggevilkår og tildelingsbeslutninger, der er bebudet af Conservation Board, ødelægges dette meget vigtige område og dets strukturer, og dets funktionelle og fysiske integritet ødelægges. Et af hovedmålene for Haydarpaşa Gar Building and Back Area er et af hovedmålene for SHM BUILDING og Back Area-forslaget, der går ud over de intense konstruktioner, der blev bragt til Söğütlüçeşme togstation og de omkringliggende grønne områder af Ministeriet for Miljø og Urbanisering i et samlet areal på 65 tusinde 370 kvadratmeter og transportbehov for jernbanebrugere. og deaktivere den. "

Inda I nutidens forhold, hvor ulovlighed, uregelmæssighed og vanvid er blevet til principper, oplever vi håbet og kraften i social solidaritet sammen med vanskelighederne med at beskytte værdierne i byen, miljøet, offentligheden og arbejdet. Vi er opmærksomme på, at vejen til diktatur er bygget med hylde-auktion salg af offentlige aktiver og leje. Vi har dog den bevidsthed og tro på, at sociale følsomheder og social solidaritet vil overvinde alle vanskeligheder.

Som Haydarpaşa-solidaritet for samfund, by og miljø er 14.Året for vores kamp mod plyndring er 400. Vi gentager, at vi er fast besluttet på at forsvare Haydarpaşa og dets omgivelser med dets arkæologiske, kulturelle, historiske og offentlige anvendelser og værdier, og vi vil aldrig gå på kompromis med dette spørgsmål.

Hayd Haydarpaşa jernbanestation En af de vigtigste identitetselementer i Istanbul, Haydarpaşa Railway Station, er en arv, som vi er forpligtet til at bære til de næste generationer med sit nære miljø og havneareal mens vi bevarer dens betydning og funktion. Beskyttelsen af ​​denne arv er vores ansvar og følsomme organisationer og borgere, samt beskyttelsesbestyrelser, kommuner og TCDD og beslægtede administrationer og offentlige institutioner.

Vi som følsomme borgere, Kadıköylüler, Üsküdarlılar og Istanbul-beboere erklærer endnu en gang over for de ansvarlige og ansvarlige myndigheder, at vi ikke vil komme til spillet og ikke give passagen til taleplyndring og leje og opfordre de offentlige administrationer til at udføre deres primære opgaver. ”

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.