IETT-ledere landede på webstedet ved Imamoglu's instruktion

iett-ledere kom ned på banen ved imamoglins instruktioner
iett-ledere kom ned på banen ved imamoglins instruktioner

IETT-ledere rejste med metrobus og busser på bestilling af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu. Byråkraterne, der lyttede til Istanbuliterne i de første dage af træningssæsonen, understøttede inspektioner i marken.


Med åbningen af ​​skoleåret 2019-2020 i Istanbul tog næsten 3 millioner studerende og næsten tusind 200 lærere kurset. IMM, guvernør, politi og Gendarmerie sammen med de nødvendige foranstaltninger til at forhindre en forstyrrelse i trafikken, kom IETT-ledere til marken for at støtte revisionerne.

Den første uge af skolen, Edirnekapı Metrobus Command Center og Söğütlüçeşme Metrobus Station-bureaukrater, studerende og borgere, der rejste til metrobus. Lytter til problemerne og kræver ledere, derefter busstur med borgere på nogle linjer kørte.

I den første uge blev det observeret, at Istanbulites foretrak gratis offentlig transport ved at lytte til opkald fra İBB-præsident Ekrem İmamoğlu. Takket være de trufne foranstaltninger var der desuden ingen alvorlig intensitet og forstyrrelser i trafikken.

Generaldirektoratet for IETT, der fra tid til anden rejser med borgerne for at identificere problemer og tage borgernes udtalelse sigter mod at løse.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar