Istanbul Metro er fuld af sport denne uge

istanbulun metro denne uge fuld af sport
istanbulun metro denne uge fuld af sport

De aktiviteter, der arrangeres af IMM inden for rammerne af den europæiske sportsuge, giver fortsat borgerne livlige og underholdende øjeblikke. Med over to millioner passagerer om dagen er Istanbuls undergrundsbaner fulde af sport og aktivitet denne uge.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), Istanbul 2015, der er fejret siden den europæiske sportsuge inden for rammerne af Spor There is Sports on the Metro ”-organisationen byder borgere i Istanbul velkommen i metroen. Begivenheder, der starter i september 23 Indtil september vil 30 fortsat opmuntre Istanbulites til at blive mere aktive i deres daglige arbejde.

1 UGE IKKE 365 DAY SPORTS

IMM fortsætter med at yde støtte til befolkningen i Istanbul til at forbedre deres livskvalitet ved at leve et sundere og aktivt liv med sjove aktiviteter. Med sine sportsfaciliteter, sportsudstyr på parker og strande og gå- og jogearealer arrangerer IMM begivenheder for at øge bevidstheden blandt borgerne inden for rammerne af den europæiske sportsuge. Mobil sportsbane, cykel racing simulering, minigolfbane og sport, aktivitet og sjove aktiviteter og overraskende sportsaktiviteter venter besøgende på Yenikapı metrostation.

Som en del af den europæiske mobilitetsuge begivenheder var Istanbul-beboerne også vidne til det løb, som to hårde modstandere stod overfor. Den prisvindende atlet Batuhan Buğra Eruygun og toglideren Kaan Ayar konkurrerede hårdt om at være de første til at nå målstregen. T1 Bağcılar-Kabataş Vinderen af ​​sporvognslinjen mellem Eminönü og Karaköy stationer var Batuhan Buğra Eruygun.

Eruygun, der var den første tyrkiske atlet, der kørte 110 m-hekkede under 14 sekunder og 60 meter-hindringer under 8 sekunder, er en anden oplevelse for ham.

”Sport var vinderen i dette løb, som vi satte os for at øge bevidstheden om sport for Istanbulites. Jeg kender ikke sporvognen, men jeg pressede virkelig mine grænser. Vi får meget gode reaktioner. Derudover har vi med denne opmærksomhedsundersøgelse været en kandidat til prisen, som Den Europæiske Union har givet i deres arbejde på basis af ambassadører. Vi ønsker at modtage denne pris fra Europa-Kommissionen næste år og bringe den til vores land. ”

”Vores formål er at gøre Istanbul til en by, der bryder med sport”

Sports Istanbul General Manager Renay Onur, der deltog i begivenhederne besøgt af Istanbulitter i alle aldre, sohbet Efter at have lyttet til hans meninger om begivenheden erklærede han, at de sigter mod at gøre Istanbul til en by, hvor der gøres mere, der er mere sport, og som trækker vejret med sport.

Aktiviteterne, der tilskynder befolkningen i Istanbul til at bevæge sig tættere og leve sammen med sport vil fortsætte indtil slutningen af ​​måneden. Yenikapı metrostation fortsætter med aktiviteter hele ugen med overraskelsesaktiviteter på forskellige stationer. De stationer, hvor aktiviteterne arrangeres, er:

26 september torsdag
16: 00-19: 00 Ünalan Subway Station
27 september torsdag
16: 00-19: 00 Taksim Subway Station
28 september torsdag
16: 00-19: 00 Altunizade Subway Station
29 september torsdag
16: 00-19: 00 Kadıköy Metrostation
30 september torsdag
16: 00-19: 00 Yenikapı Subway Station

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar