Istanbul-trafik klar til nyt uddannelsesår

istanbul trafik er klar til nyt uddannelsesår
istanbul trafik er klar til nyt uddannelsesår

9, hvor det nye uddannelsesår begynder i Istanbul, blev taget for at forhindre trafikproblemer mandag. IMM, Safety and Gendarmerie vil arbejde sammen for at sikre trafikflow. 06: 00-14: Offentlig transport mellem 00 timer vil være gratis. Bus, metrobus, jernbanesystem og sejladser øges. Forældre, der vil tage deres børn i skole den første dag, bærer skolebussen.

Tyrkiet vil begynde på mandag, september 9 i forbindelse med den overordnede 2019-2020 akademiske år, Istanbul vil gøre 6 792 millioner samlede 2 796 tusind tusind tusind 674 155 39 elever per lærer i skolernes undervisning. Foranstaltninger, der skal træffes på grund af skolernes start, drøftedes Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) vicegeneralsekretær for transport Orhan Demir som formand for et møde i AKOM. Ministeriet for transport og infrastruktur 1. Regionalt direktorat, provinsielt direktorat for national uddannelse, provinsielt sikkerhedsdirektorat, provinsielt gendarmeriekommando, provinsielt sundhedsdirektorat, Union of Chambers of Handwermen and Craftsmen, Istanbul Chamber of Commerce og Istanbul Public Service Vehicles Chamber, İDO A.Ş. og İBB-enheder İETT, İSPARK A.Ş. City Lines Inc. ledere deltog.

EKSPERTOPRETNING U BRUGER KOLLEKTIV TRANSPORT ”

Eksperter, der deltog i mødet, i de første dage af uddannelsen for at undgå problemer i trafikken for studerende og forældre, der skulle ledes til offentlig transport, tog beslutningen. Borgere blev bedt om at bruge offentlig transport og ikke at rejse med privat køretøj, medmindre de var meget nødvendige i skoletiden.

TIDER VÆR FORHØJES

IETT, på grund af åbningen af ​​skoler på mandag vil passere vinteren takst. Ekspeditionerne øges med bus- og metrobuskøretøjer. Derudover tilføjes jernbanesystemet og søtransport til passagerernes krav vil blive opfyldt.

TJENESTER BÆRER FØRSTE DAG-FORældre

I Istanbul's Public Service Vehicles Room, mandag, sender forældre, der vil tage deres børn i skole, en besked, der skal føres til tjenesterne. Dermed forhindres borgerne i at bruge deres private køretøjer i skoletiden. 17-servicekøretøjet i bin i hele Istanbul vil være forsynet med brugervenlighed til brug af skolehaverne under elevering og parkering. 118 SPARK parkeringshus omkring skolerne vil tilbyde gratis service til pendulvogne mandag. Den fulde adresse og kontaktoplysninger for cirka 300 tusinde studerende, der bruger tjenesten i Istanbul, vil blive leveret til servicedriverne på forhånd. Nødvendige anvisninger vil blive foretaget for servicebilerne til at bruge City Lines AŞ og İDO AŞ bilfærger. https://tuhim.ibb.gov.tr/ der skal kontrolleres igennem.

ALLE INSTITUTIONER VIL blive accepteret for fluidtrafik

I tråd med de beslutninger, der blev truffet på AKOM-mødet; IMM, Politi og Gendarmerie, især i de tidlige dage af skolen i Istanbul for at arbejde for at koordinere for at sikre trafikflow. 359 officielt team for offentlig ordre, 269 skolearbejdere, 1117 privat sikkerhedsansvarlig, 6 bin 787 Safe Training Koordination Officer vil tjene. Provincial Police Department griber øjeblikkeligt ind med 71-trækker i tilfælde af materielt beskadigede ulykker på vejene. 102-politi vil blive tildelt for at sikre trafikstrømmen. I de vigtigste arterier og skolekredse forhindres trafikkoordinering ved at koordinere trafikken med det kommunale politi. tilgodehavender.

IMM-TRAFIK vil koordinere fra AKOM

Enhederne på institutionerne, der deltager i mødet med IMM-bureaukrater, koordinerer trafikstrømmen fra AKOM i de første skoledage. Overvågning af bytrafikken fra kameraerne, de blokerede veje interveneres straks af de relevante enheder. 1500 vil blive tildelt skoledistrikter for at hjælpe politiet med at strømme. Med de mobile EDS-køretøjer vil civile trafikhold også foretage inspektioner på vejene. 19 vil være tilgængelig i hovedattraktionerne i den attraktive by for at undgå ulykker og blokering af veje. Borgere vil blive informeret på internet, sociale medier og mobile platforme for at sikre trafikflow. Borgere, anmodninger og klager om skolens 153 White Desk-telefon, websted, mobilapplikation eller sociale mediekonti kan leveres til IMM.

“Jeg er følsom driver”

IMM, førskole i Istanbul på tværs af fodgængerovergangen 2 bin 780 afsluttede markeringsarbejdet. 1157 fodgængerovergang og planovergang blev malet med ”Fodgænger først” -skilt. ”Jeg er lydhør fører” skilte blev hængt på signalstænger. Plakaterne af disse skilte deles på IMMs og andre offentlige institutioners websteder og sociale medier, før skolen og forældre og studerende bliver informeret.

FÆLLES FÆLLES

Arbejder vil ikke blive udført på byggepladserne i skolernes uge. Alle de problemer, der forhindrer trafikken, fjernes, og arbejderne startes gradvist senere. Eksisterende studier afsluttes inden skolens åbningsdag.

IMM-FORSLAGET BESLUTTET “GRATIS TRANSPORT I İÇİN FOR 9 SEPTEMBER

På mødet, der blev afholdt i juli under formandskab af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu, besluttede IMM-rådet at tilbyde gratis offentlig transporttjenester den første dag af åbningen af ​​skoler sammen med officielle og religiøse helligdage. I henhold til beslutningen vil 9 levere gratis tjenester på busser, metrobus, jernbane og søtransportkøretøjer, som er inkluderet i den elektroniske billetintegration mellem 06: 00-14: 00 timer på mandag.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar