Karamürsel Interchange Tilbageholdes

karamursel bro broges kryds vil blive afholdt igen
karamursel bro broges kryds vil blive afholdt igen

Kocaeli Metropolitan Municipality ved Karamürsel D-130-motorvejen på Karamürsel-busstationen og byens centrum for at give forbindelse til brokrydset og sænket output arbejde på grund af ikke at opfylde kravene til virksomheden afsluttet jobbet. Karamürsel broforbund og krydset output vil blive auktioneret til byggeri

41 er blevet kontraheret til millioner

Som det vides, havde Kocaeli Metropolitan Municipality Karamürsel også et bud på opførelse af brobygningskryds og nedsænkede output på Karamürsel D-130 motorvej for at lindre bytrafikken og for at forhindre transportproblemer. 41 vandt bud på byggesamarbejdet Sed-Yol / Alsa for en million dollars.

NØDVENDIGE BETINGELSER

Karamürsel city square brokryds 08.05.2018 på entreprenørvirksomhedens arbejde blev udført ved at levere arbejde. 18 januar Da 2019 trådte i kraft, gav lovgivningen, der blev offentliggjort i den officielle avis, de ordregivende entreprenører mulighed for at annullere deres arbejde. Dog blev der søgt godkendelseskrav fra finansministeriet. Virksomheden ville drage fordel af denne lov, og i februar indgav 2019 en andragende og stoppede jobbet. 26 juli 2018'de Ministeriet for finansministerium og finanser fandt ikke passende afslutning af byggeriet på det. Metropolitan, i overensstemmelse med de generelle specifikationer for de nyeste byggearbejder 10 for at afslutte arbejdet på dagen for at dække arbejdet med at starte arbejdet tiltrukket en advarsel til virksomheden. Endelig, storbyskommunen 16 i september, arbejdede entreprenørfirmaet ikke med at afslutte arbejdet ved at identificere marken, lovgivningsmyndigheden og reguleringen af ​​virksomhedens ret til arbejde blev afsluttet.

AT BIDDEN TENDES

Metropolitan Municipality, Karamürsel efter afslutningen af ​​den relevante lovgivende vejkryds og det nedsænkede kryds for færdiggørelsen af ​​byggeriet vil blive genudbudt.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00
Sal 10

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar