Kardemir-træning startede i dag

kardemir-træning startede i dag
kardemir-træning startede i dag

Kardemir Karabük Iron and Steel Industry and Trade Inc., (KARDEMİR), som hvert år åbnede dette år sine døre for erhvervsuddannede gymnasiestuderende til praktik. 120-studerende, der studerer på erhvervsskoler i Karabük-provinsen, startede 2019-2020-periodens færdighedstræning i vores virksomhed i dag.

På grund af begyndelsen på den nye færdighedsuddannelsesperiode, åbningsceremonien, der blev afholdt i Kardemir Education Culture Center, studerende med deres familier til at deltage i praktikpladsen, ceremonien, der blev afholdt ved ceremonien, skolens rektor og lærere lod ikke eleverne være i fred. Virksomhedens personaleleder og administrative anliggender vicechef Uğur Altundağ og uddannelseschef Burcu Öztürk deltog også i åbningen af ​​de studerende, hvor de individuelt fremstillede personlige værnemidler blev distribueret.

Senere fik studerende, der blev optaget i træningshallen detaljeret information om Kardemir Skill Training Policies and Criteria, som omfattede mange innovationer fra studerendes valg til uddannelse og evalueringsproces. Uğur Altundağ, assisterende daglig leder for vores virksomheds menneskelige ressourcer og administrative anliggender, henvendte sig til de studerende i programmet, som omfattede introduktionen af ​​virksomheden, og påpegede, at praktiksystemerne i Kardemir har ændret sig siden dette år. Altundağ understregede, at de forventer overlegen succes i deres skoler og senere praktikpladser med de nye kriterier, der blev fastlagt, og erklærede, at denne succes vil være det vigtigste kriterium for at starte arbejde i Kardemir, når de udeksamineres. Eleverne sagde: değerlendir Brug din tid godt. Gør nøjagtigt, hvad dine ledere siger i praktikperioden. Følg især reglerne for Arbejdsmiljø og sikkerhed fuldt ud. Vi vil sikre os, at vi ikke går på kompromis med Arbejdsmiljø og sikkerhed. Vi forventer, at alle vores studerende følger disse regler. Vi ønsker dette for deres eget helbred .. Uğur Altundağ erklærede, at de altid er åbne for forslagene fra de studerende i alle fag og ønskede alle studerende en vellykket praktikperiode. Efter åbningsprogrammet startede eleverne deres færdighedstræning og deltog i den tekniske turné, der blev arrangeret i fabrikken med deres familier og lærere.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar