Kocaeli Science Center på TEKNOFEST

koceli science center teknofestte
koceli science center teknofestte

For første gang sidste år, 550, verdens næststørste luftfartsbegivenhed med mere end tusinde besøgende, er den eneste non-stop festival TEKNOFEST Aviation, Space and Technology Festival startet. Kocaeli Science Center, der fungerer under direktoratet for kultur og turisme i Kocaeli Metropolitan Municipality, tog sin plads i TEKNOFEST-festivalen, der blev afholdt for anden gang i år og forventede mere end 1 millioner besøgende.

SCIENCE CENTER PÅ 14

TÜBİTAK Science Centers byder gæster velkommen til Kocaeli Science Center på standen 14 med Plus Minus Hand in Hand og Hürkuş Plane workshops. Foruden værkstederne vises Atmaca Missile-modellen, Hisar Missile-modellen, Umtaş Missile-modeller og nationale satellitmodelværker, der er designet og trykt på Industry 4.0 Inventor World Laboratory på Science Center-standen. Tyrkiets nationale teknologi til at udføre bevægelser og producerer teknologi kan give en frit samfund deltagelse i festivalen, som sigter mod at blive til.

GRANDPRISTEKNOLOGKONKURRENCER

Afholdt i 19 forskellige kategorier festival Tyrkiets historie største prisvindende teknologi konkurrencer, verden Drone Cup, Take Off International Venture Summit, hackistanbul 2019 Solo viser Tyrkiet og de tyrkiske Stjerner en betagende lodret vindtunnel, planetarium, viser luftfart, workshops, gendarmeriet sikkerhed specielle shows, Atak Helicopter Harmandalı, udstillinger, koncerter og meget specielle overraskelsesbegivenheder afholdes.

Antallet af besøgende vil overstige XMILLION

"National Technology flytter" slogan, som anført Tyrkiets teknologi, der producerer målrettet til at blive til et samfund TEKNOFEST, Tyrkiet Teknologi Team Foundation Industri og Teknologi ministeriet, Tyrkiets førende teknologivirksomheder i den udøvende magt, til støtte til 17-22 September 2019 historie af offentlige institutioner og universiteter Atatürk Lufthavn. Mere end 1 millioner besøgende forventes at TEKNOFEST, som vil være den første etape igen i år.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar