IMM opfordrer til offentlig transport mod skoletrafik

kræve kollektiv transport mod skoletrafik
kræve kollektiv transport mod skoletrafik

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) 2019-2020 Præsident Ekrem İmamoğlu, der forklarer de foranstaltninger, der er truffet for uddannelsesåret, offentlig transport giver gratis service og servicekøretøjer vil bære de forældre, der ønsker den første dag, sagde han. Imamoğlu opfordrede borgerne til at bruge offentlig transport og sagde: Istanbul Vi vil vise til beboerne i Istanbul, at vi er en meget behagelig uddannelsesby med samarbejdet. Bir

IMM-præsident Ekrem İmamoğlu afholdt en pressekonference på den maltesiske pavillon i Beşiktaş og fortalte om de foranstaltninger, der blev truffet for uddannelsesåret 9-2019, der starter i september.

Ekrem İmamoğlu ønskede, at det nye skoleår ville være til gavn for studerende, data og alle lærere. ”Istanbul har flere studerende end befolkningen i mange byer i verden. Næsten 3 millioner studerende begynder på skolen. Når vi inkluderer vores universitetsstuderende, der snart starter deres uddannelse, er Istanbul i vært for over 3 millioner 800 tusind studerende. En by med en så intensiv studerende tælles i verden. For at være meget forsigtige, forstå hinanden nationalt og følge reglerne, såsom mandag, mandag, snarere end en uudholdelig dag, kan glæden ved skolebørns begyndelse blive til en dag, vi lever.

763 TUSENT NYE PASSAGERER KAPACITET BYGT MED YDERLIGERE TIDER

Understreger, at IMM og guvernøren, Sikkerhed og Gendarmeri i fællesskab har truffet foranstaltninger i samarbejde med trafikken i hele Istanbul, sagde İmamoğlu:

Sefer Antallet af fly vil blive øget i alle vores transportkøretøjer fra IETT-busser til metrobus, jernbanesystem til søvej. Vi har offentliggjort offentlig transport mellem 9: 06-00: 14 gratis for vores medborgere i Istanbul i september. Vi opfordrer til brug af offentlig transport. Den gratis offentlige transporttjeneste, som vores studerende og deres forældre leverer til skoler, reducerer antallet af individuelle køretøjer i trafikken. Derfor vil de reducere trafikbelastningen og gøre folks liv lettere. IETT passerer vinterplanen på grund af åbningen af ​​skoler. Bus- og metrobus-service vil blive øget til et meget højt niveau. Med stigningen i antallet af fly til Metro Istanbul tilføjer vi 00 tusind 4 tusind ekstra passagerkapacitet til det eksisterende system.

TIL AT FORVALES AF TRAFIK AKOM

Imamoglu understregede, at alle relevante institutioner og IMM-enheder vil være opmærksomme på den første 3-dag i AKOM for at give flydende trafikmuligheder. Imamoglu understregede, at pigerne også vil bære forældre, der ønsker at ledsage deres børn, mens de tager elever i skole den 9 september mandag. Jeg tror, ​​at dette vil yde et værdifuldt bidrag til at reducere trafikbelastningen. Vores borgere går i skole med deres børn uden at bruge deres individuelle køretøjer og vender tilbage med tjenesten. ”

SKOLEMILJØ PARKERING GRATIS

Imamoglu oplyste, at parkeringspladsen for servicekøretøjer på vejene skabte problemer med intensiteten af ​​den første dag, og derfor meddelte 118 SPARK-parkeringshus omkring skolen, at 9 vil yde gratis service til køretøjer på mandag. İmamoğlu erklærede, at de som IMM foretager alvorlige fodgængerovergange i nærheden af ​​skoler og foretager færdige fodgængerovergange.

ALKOHOL OG Drugs-test til sikkerheds-service drivere

Imamoglu påpegede, at de som et resultat af en fælles undersøgelse med Provinsiale sundhedsdirektorat for IMM har underkastet de chauffører, der ansøger om offentlige transportkøretøjer, en streng inspektion og sagde: ”Vi laver især alkohol- og stimulantest. Jeg vil gerne meddele beboerne i Istanbul, at vi er forsigtige med hensyn til at skabe sikre transportmuligheder for vores børn. Vores servicekøretøjer og værelser er også meget følsomme i denne henseende. ”

Jeg holder følsomhed over for studerende på det højeste niveau ”

İmamoğlu erklærede, at det vigtigste spørgsmål i trafikken er det faktum, at problemerne ikke vil blive løst fuldstændigt med de trufne foranstaltninger og fortsat: Jeg må sige, at det er vigtigt, at vores landsmænd skal være meget følsomme over for processen. Vi ønsker, at vores forældre skal være meget opmærksomme på chaufførerne, når vores børn bruger vejene i den første dag. Jeg vil gerne have vores borgere, der ikke behøver at bruge deres eget køretøj for at undgå parkering i en fart. Hvis vi opretholder en sådan følsomhed på det højeste niveau, ville vi have oplevet en dag, hvor vi ville sige hej til virkelig glæde, spændte børn og en smuk uddannelsesperiode. Følg reglerne. Jeg håber at samarbejde med 9 i september og gennem hele studieåret. Jeg ønsker, at alle vores uddannelsessamfund, studerende og forældre skal have gavn for den nye periode. Jeg vil have, at vi skal have en god uddannelse. Fordi uddannelse betyder vores børn og unge. Sammen er vi nødt til at forbedre deres forhold og gøre et godt arbejde med dette. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar