Letbanesystemet drejer sig om at floke i Trabzon fortsætter med at diskutere

letbanesystem, der drejes til arapsacina i trabzon, diskuteres fortsat
letbanesystem, der drejes til arapsacina i trabzon, diskuteres fortsat

Light Rail System-projektet, der har længtet i årevis i Trabzon og er blevet udtrykt af mange grupper, men stadig forventes afsluttet, fortsætter med at opretholde sin varme på Trabzons dagsorden. Byen fulgte tæt projektet i relation til AK Party Metropolitan Municipality Councilor og den tidligere præsident for mekaniske ingeniører Trabzon Branch Saban Bulbul, CHP-næstformand for den kommunale forsamlingsgruppe Turgay Sahin og CHP Ortahisar kommunale forsamlingsmedlem Oktay Sogut afgav udtalelser om letbanesystemet.

PROJEKTET Venter på at blive liv

Et af de vigtigste projekter, der vil tilføje værdi i Trabzon, er Light Rail System AK Party Metropolitan Municipality Councilor og tidligere formand for mekaniske ingeniører Trabzon Branch Saban Bulbul sagde, “Trabzon fortjener letbanesystemet. Det vil blive realiseret som foreskrevet af vores præsident. ” Turgay Şahin fra CHP sagde, projekt Projekter flyver i luften på tidspunktet for valget. Oktay Söğüt hævdede, at Letbanesystemet ikke kunne bringes til byen på grund af manglen på sund fornuft i byen.

Letbanesystemet, som er et af de mest spændende projekter i Trabzon, holder sin varme på dagsordenen for Trabzon. Tidligere mekaniske ingeniører Trabzon Branch, formand Saban Bulbul, CHP Metropolitan Municipality Councilor Turgay Sahin og CHP Ortahisar Municipal Councilor Oktay Sogut afgav udsagn om letbanesystemet.

BÜLBÜL UNDERSKRIVT TIL ULAŞIM A.Ş. LØSNINGSSYSTEMSSYSTEM

Tidligere mekanisk ingeniør Trabzon Branch præsident og Metropolitan Municipality Councilor Şaban Bülbül sagde: ”Borgmester Murat Zorluoğlu leverede oplysninger om letbanesystemet. Dette projekt gik til Ministeriet for transport og infrastruktur. I Trabzon er begivenheden at bestemme, hvor jernbanesystemet vil passere det mest rentable. Trabzon fortjener et letbane-system. Som foreskrevet af vores præsident. Det påhviler befolkningen i Trabzon at diskutere og beslutte de mest rentable, mest nyttige, punkter herom. Målet med projektet er at gå til ministeriet, så der ikke er noget problem på senere stadier. Transport blev oprettet af hr. Præsident. Board of Transportation Inc. vil være sammensat af eksperter på dette område. Ledelsesmedarbejdere vil blive annonceret op til en måned. Disse spørgsmål vil blive drøftet af langt mere følsomme, kyndige eksperter. Alle detaljer om letbanesystemet vil blive drøftet og besluttet. Der foretages gennemførlighedsundersøgelse. Omkostningsberegninger foretages. Jeg tror, ​​at Trabzon ikke vil tale om trafikproblemet efter et år. Transportation Inc. vil blive oprettet for at løse transportproblemet i Trabzon, Trabzon vil yde et enormt bidrag. Transportation Inc., som vil blive administreret af eksperter, vil gøre meget mere seriøst arbejde i transportløsningen, som er byens virkelige problem.

SÖĞÜT, “DEN FÆLLES WISM KAN IKKE FUNDES ED

Oktay Söğüt, medlem af kommunalforsamlingen i Ortahisar, sagde: ”I lyset af, at der er tale om letbanesystemet i 18 år, sagde det:” I alle storbyer eksisterer enten jernbanesystemer eller er begyndt at bygge. Det er en nødvendighed nu. Der er tæt på 15 provinser i Tyrkiet. I Trabzon bærer vi mennesker, ikke mennesker. Letbanesystem loves hver valgperiode. Det er også det første ord fra vores Metropolitan Mayor. Borgmesteren i Ortahisar Kommune Ahmet Metin Genc omtalte også det første projekt i valghæftet, selvom han ikke var inden for sit felt. Når vi spørger, gør vi svarstudiet. Dette er meget alvorligt. Borgmester Zorluoğlu, jeg er for at tage udtalelser fra alle, fra tankearbejderne, ngo, til dem, der tidligere har haft denne opgave, der holder håndpenner til alle problemer i Trabzon. Uanset navnet, såsom Transportation Inc., kan denne virksomhed ikke løses ved at opbygge smukke navne og opbygge omkring dem. Fejlen i viadukten bør ikke gentages. Letbanesystemet blev først talt i Mr. Asım Aykans periode. Omkring 18 år siden ortak Medmindre den fælles sind er etableret indtil videre. 6 måneder er gået siden oprettelsen af ​​den nye administration. Vi taler stadig om, hvordan tingene er oprettet. Den fil, som præsidenten satte foran præsidenten, skulle have et letbanesystem. De bærer folk under Marmarahavet i Istanbul, vi kan ikke transportere folk i Trabzon ved hjælp af 3. "Han forklarede.

ŞAHİN, "VALG TIDPROJEKTER FLY I LUFTEN"

CHP Trabzon Metropolitan Municipality Council Member Turgay Şahin, der gav information om projektfasen, sagde: ”I Volkan Canalioğlu-perioden blev der udført en feasibility-undersøgelse af letbanesystemet. Orhan Fevzi Customs var ikke overkommelig i den periode, han rejste sig fra dagsordenen for parlamentet. Der blev indledt en undersøgelse af de ingeniører, der deltog i buddet på projektet. Selvfølgelig var dette emne aske. Senere forklarede Orhan Fevzi Gumrukcuoglu, at gennemførlighedsundersøgelsen og rapporter om projektet blev udarbejdet og sendt til ministeriet. Da vi spurgte præsident Zorluoğlu om dette, sagde han, 'dette er en dyr investering, men vi vil være en følger.' Ministeriet og kommunen bør sammen udføre dette arbejde med interessenten. Akyazi, Meydan, Black Sea Technical University og lufthavnslinje forventes etableret. Det er tid for valgprojekter at flyve gennem luften. Efter at have ventet på afstemningen sagde han beklet og vurderede gennemførelsen af ​​projekterne. (Rabia MOLLAOGLU) Blew)

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktør

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.