Mersin Metropolitan Municipality foretager 100 rekruttering til kvindeligt personale

mersin buyuksehir kommune vil tage kvinden
mersin buyuksehir kommune vil tage kvinden

Mersin Metropolitan Municipality annoncerede rekruttering af i alt 100 kvindeligt personale til at tjene i marken. Mersin Metropolitan Kommunes borgmester Vahap Seçer, har startet arbejdet med rekruttering af kvindeligt personale. Borgmester Seçer sagde, orum jeg ønsker, at Mersin skal være meget smukkere. Hvis hun gør dette job, vil kvinder gøre det ”.

Ansøgninger foretages via İŞKUR


Meddelelser fra Mersin Metropolitan Municipality, der blev annonceret via ŞŞKUR, begyndte at blive offentliggjort i 25 september, og 1 vil blive fjernet i oktober. Efter fjernelse af annoncerne vil Karrierecenteret føre interviews med udvælgelsen af ​​personale, og derfor takket være Metropolitan Municipality vil der i alt blive ansat 100 kvinder. Kvinder, der rekrutteres af Metropolitan Kommune som ikke-kvalificerede arbejdstagere, bliver pålagt at være under 40 og være højest uddannet fra gymnasiet.

Kvinde rører ved byen

Mersin Metropolitan Municipality, 50 af kvinder, der vil arbejde for at gøre byen smukkere ved at blive tildelt Direktoratet for Miljøbeskyttelse og Kontrol og Afdelingen for Parker og Haver, gaden, boulevard inden for ansvarsområdet for Direktoratet for Miljøbeskyttelse og Kontrol, blive tildelt gader og pladser. Den anden 50, Institut for Parker og Haver, græsslåmaskine, beskæring, blomster- og træplantning, sprøjtning, gødning, jordforstærkning-nivellering, generel rengøring i parker, blomster, græsplæne, træer fungerer som kunstvanding.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar