Metropolitan mobilisering i transportnet

mobilisering i transportnetværk
mobilisering i transportnetværk

Erzurum Metropolitan Municipality, byens centrum i under- og overbygningsarbejdet nærmer sig slutningen. Tilbyder en forbindelse mellem PTT og politidepartementet, İsmetpaşa Street og Palandöken State Hospital, gennemførte Metropolitan Municipality en feberundersøgelse i centrum, indtil den nåede forbindelsesveje, og asfaltarbejde på disse ruter samtidigt. Ud over at udvide vejen på nogle punkter prioriterede Metropolitan også fodgængerprioriterede trafikapplikationer og bragte vejene, som fik et æstetisk udseende med nyt fortov og flisesten, til en kvalificeret asfalt.

PRÆSIDENT TABEL: ELLER VI FØJER VÆRDI TIL ERZURUM ”

Borgmester Mehmet Sekmen, byens centrum er afsluttet i et stykke tid arbejdet med infrastruktur og overbygning er stort set afsluttet, sagde han. Metropolitan Municipality, overalt i byen mellem det igangværende overbygnings- og transportnetværksarbejde mellem PTT-Police Department og Palandöken State Hospital fornyede forbindelsesstien til præsident Sekmen, sagde, at arbejdet blev afsluttet her til en sats på 95 procent. Præsident Sekmen foretog følgende vurdering af spørgsmålet: yenileme Vi har udført renoveringsarbejder i mange af vores transportnet i byens centrum. Vi har forbedret vores standarder i vid udstrækning ved at opdatere vores måder i overensstemmelse med behov og forventninger. Udover den vej, der giver forbindelsen mellem Palandöken State Hospital og Saray Bosna Street, leverede vi også et helt nyt look til Sikkerhedsdirektoratet - PTT-forbindelsesvej, som også er forbundet til denne rute. Vi fornyede fortovene, vi lagde fliserne og bragte alle disse ruter til en højt kvalificeret asfalt. Vi fortsætter med at tilføje værdi til Erzurum med vores indsats på dette og mange andre områder. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar