Lækageovergange, der forårsager ulykker på jernbaneveje

planovergange på jernbanespor forårsager ulykker
planovergange på jernbanespor forårsager ulykker

BTS Diyarbakır-afdelingens præsident Nusret Basmacı sagde, at der var en togulykke hver måned på grund af ulovlige planovergange, og at myndighederne skulle tage forholdsregler så hurtigt som muligt.

United Transport Workers Union (BTS) Diyarbakir Branch præsident Nusret Basmaci, Batman Diyarbakir togrejser mellem niveauet for ulovlig krydsning hver måned, sagde 4-5 togulykke, myndighederne skulle tage handling så hurtigt som muligt, tilføjede han.

BTS Diyarbakır Afdelingens præsident Nusret Basmacı om ulykkerne universelHan talte med Toygar Kaya. Der træffes jernbaner til passering af køretøjer i bosættelserne i jernbanerne mellem Batman og Diyarbakir jernbanesikkerhedsforanstaltninger, især i de ulovlige overfarter, som borgerne skaber, forekommer alvorlige ulykker.

“Mennesker åbner i henhold til behovene”

Basmacı sagde, at han åbnede passager på jernbanerne for folks behov, der stammer fra byernes udvikling, og sagde, ela For eksempel kommer butiksejere til butikken for at holde dem travlt. Togulykken i Batman i sidste uge, selvom vejen er høj, trapper folk der op. På denne måde går det igennem ”, sagde jernbaner lukker disse passager, men for permanente løsninger bør guvernørskaber og kommuner tage forholdsregler så hurtigt som muligt.

HVER MÅNED 4-5 ER UCIDENT

Basmacı sagde, at der er en månedlig 4-5 togulykke i Batman, ”Der er togulykker, der resulterer i død. En masse mennesker, både materielle og åndelige, er ofre. Noget smertefuldt. Normalt skal et tog køre i byen med 70, men der er ingen måde at forhindre disse ulykker, selvom mekanikeren 20-25 kører der hurtigt. Vi som BTS har givet udtryk for i årevis, men desværre handler de myndigheder, der skal tage skridt, meget hårdt, hvilket skader folks liv og ejendom. ”

Basmacı påpegede, at hundrede tusinde passagerer blev transporteret månedligt under togrejser mellem Diyarbakır og Batman, og det var vanskeligt at finde billetter. Vores veje er velegnede til drift af disse højhastighedstog. ”

Indlæser ...

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 08

NRC-konference og REMSA-messen

Januar 5 @ 08: 00 - Januar 8 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar