Skoler åbnede i Istanbul uden trafikproblemer

skoler i istanbul åbnede et trafikproblem
skoler i istanbul åbnede et trafikproblem

I Istanbul begyndte tæt på 3 millioner studerende og næsten tusind 200-lærere begyndelsen på undervisningen i dag. I den by, hvor offentlig transport er gratis, leveres servicekøretøjer til at transportere forældrene. Borgere, İBB præsident Ekrem İmamoğlu'nun ringer ved at lytte til offentlig transport foretrukket. Den første skoledag var der ingen alvorlig trafikproblem eller ulykke i Istanbul.

På grund af åbningen af ​​skoler arbejdede Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), Security and Gendarmerie sammen for at tage de nødvendige forholdsregler for at forhindre trafik i Istanbul den første dag i det nye skoleår. Takket være de trufne foranstaltninger og borgere i Istanbul under overvejelse af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu brug af offentlig transport, var der ingen alvorlig intensitet og forstyrrelser i trafikken. Det blev observeret, at borgerne foretrækker gratis offentlig transport.

08: Fra og med 50 er der en delvis massefylde i retning af 15 July Martyrs Bridge og Fatih Sultan Mehmet Bridge i overgangen fra den anatoliske side til Europa. I Ashura Day-ceremonier i Bahcelievler Halkalı Plads og lukket på grund af Fatih- og Zeynebiye-gaderne på grund af den delvise intensitet, der opleves i Press Express Road, føres holdene gennem gaderne i Dereboyu og Muammer Aksoy. Fra nu af er trafikdensiteten i Istanbul på niveauet 40.

ISTANBUL TRAFIK administreres af AKOM

IMM-bureaukrater, Governorate, Police, Gendarmerie, skolens første dag koordinerer trafikstrømmen fra AKOM. Kameraerne overvåger bytrafikken, og de blokerede enheder griber øjeblikkeligt ind af de relevante enheder. Politi og polititeam arbejder i koordination på hovedgaden og i skoledistriktene. Med de mobile EDS-køretøjer foretager civile trafikhold inspektioner på vejene. Provincial Police Department 47, IMM 19 tow truck er klar til øjeblikkelig reaktion på materialeskadede ulykker, der kan opstå. IMMs digitale trafikinformationsplatforme og advarselsskilte hængende på krydsninger hjalp chauffører i trafikstrømmen.

17-servicekøretøjet i Istanbul giver bekvemmelighed til brug af skolehaverne under elevering og parkering. 118 SPARK parkeringshus omkring skolerne tilbyder en gratis service til shuttle-køretøjer i dag. Forældre, der vil tage deres børn i skole den første dag, bærer skolebusser. Arbejdet blev afsluttet på steder, hvor trafikken ville påvirke, eller arbejdet blev standset i flere dage på grund af skolens åbning.

2 Istanbul Metropolitan Municipality tjener med cirka 250 tusind 1500 advokatfuldmægtigere i hele Istanbul. 06 om morgenen: Offentlig transport startende fra 00 gratis indtil 14: 00. Bus, metrobus, jernbanesystem og sejlads er blevet øget. IETT, på grund af åbningen af ​​skoler bestået vintertariffen. 4 tusind 139 yderligere sejladser, der blev realiseret med bus, metrobus, jernbanesystem og maritim, skabte kapaciteten til 763 tusind ekstra passagerer. Politiets mobile skoleteam er klar til alle slags sikkerhedsproblemer, der kan opstå foran og omkring skolen.

Det første semester i det nye studieår 17 slutter fredag ​​den 2020 januar. 18-22 afholdes i november, 2019, og 20-31 afholdes i januar 2020. Andet semester 3 starter fra februar 2020 mandag og 19 afsluttes fra juni til 2020 fredag.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar