TOUAX tekniske team undersøgt hos TÜDEMSAŞ

touax tekniske team foretog inspektioner i tudemsasta
touax tekniske team foretog inspektioner i tudemsasta

Efter at Touax-generaldirektør Jerome Le Gavrian besøgte TÜDEMSAŞ i 5 september, i dag, forventede Touax virksomhedens tekniske personale, TUDEMSAŞ - planlagt at blive produceret i samarbejde med den private sektor 90 fødder Sgmmrs-vogne, TÜDEMSAŞs produktionssteder og produktion fortsætter De kom til TÜDEMSAŞ for at undersøge deres vogne.

Sammen med Richard Himmel, en jernbanevognekspert, besøgte delegationen TÜDEMSAŞ, besøgte produktionsstederne, måle- og bremseprøvningszoner, sandblæsnings- og malingsfaciliteter, kvalitetskontrollaboratorier og Welding Training and Technology Center, hvor vores certificerede svejsere blev trænet. Mustafa Yurtseven, assisterende daglig leder og Zühtü Çopur, leder af afdelingen for kvalitetskontrol, gav detaljerede oplysninger om produktionsstadier og kvalitetsstandarder for godsvogne til virksomhedens embedsmænd, der udtrykte deres positive udtalelser om TÜDEMSAŞs arbejde.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar